Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Elerion.pl

ElerionPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacja_01.jpg

prezentacja_02.jpg

prezentacja_03.jpg

prezentacja_04.jpg

prezentacja_05.jpg

prezentacja_07.jpg

prezentacja_08.jpg

prezentacja_09.jpg

prezentacja_10.jpg

prezentacja_11.jpg

prezentacja_12.jpg

prezentacja_13.jpg

prezentacja_14.jpg

prezentacja_15.jpg

prezentacja_16.jpg

prezentacja_17.jpg

prezentacja_18.jpg

prezentacja_19.jpg

SS'y weryfikacyjne:

sppff0.jpg

I na koniec taka mała ciekawostka ;) Gdyby wydrukować tą prezentację na kartkach A4 ustawionych 1 obok 2 to miały by łączną długość 3 m 2 cm :D

cxyi.gif

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale jest zaciekawienie ;> (mam nadzieję ;) Powiedzcie mi jeszcze czy dobrze się ona wyświetla? tzn, czy pocięta grafika jest wyświetlana prawidłowo?

cxyi.gif

Opublikowano

Mogłaby być większa ale gdyby tak miało być to wyglądałaby jak te wszystkie inne prezentacje, w których opisane jest dosłownie wszystko, nawet bugi jakie są na serwerze :D Ta ma Was zachęcić do odwiedzenia serwera i odkrywania samemu pewnych rzeczy. Oczywiście na forum znajdziecie wiele poradników pomocnych w rozgrywce ;)

cxyi.gif

Opublikowano

Mogłaby być większa ale gdyby tak miało być to wyglądałaby jak te wszystkie inne prezentacje, w których opisane jest dosłownie wszystko, nawet bugi jakie są na serwerze :D Ta ma Was zachęcić do odwiedzenia serwera i odkrywania samemu pewnych rzeczy. Oczywiście na forum znajdziecie wiele poradników pomocnych w rozgrywce ;)

Ale wiesz jak to jest z co niektórymi. ''Ja nie zagram, bo się nic nie dowiedziałem''.

Ładny łuk, a w ogóle nie ogarniam jak idzie ten system ulepszeń.

Opublikowano

Swient serwer. Bardzo fajniue sie zapowiada. Pokladam nadzieje w tym, ze na start sie rozwiniecie z informacjami. :)

Opublikowano

Zapowiedź nie spotykana , czyli cała w formie grafiki. Bardzo ładnie to wyszło tylko szkoda że taka krótka.

Serwer też zapowiada się ciekawie , na pewno wbiję z ekipą , start 1 czerwca - dzień bachora , świetny czas na start :P

u6pv.jpg

Opublikowano

Jeśli to możliwe to prosiłbym o przedłużenie czasu na wstawienie ss'ów max do 18, ponieważ wcześniej nie będę miał dostępu do komputera.

cxyi.gif

Opublikowano

A cos anty BS bedzie bo widze ze teraz prawie na wszystkich serverach to gowno jest uzywane.

Opublikowano

Jak dla mnie serwer ciekawy a co do pana @up na każdym serwerze jest i będzie bs to koło losu ciągnie się aż do końca, niektórzy już nie walczą z ty np. Niemcy. Można by było dodać dokładny system ulepszeń? I jak sytuacja z bonami, wchodzą maxymalnie czy 10-15?

Opublikowano

Mogliście zrobić normalną prezentację i dodać coś więcej, np. czy będzie system petów, normalny system ulepszeń a nie taki gdzie sztylet jest raz na górze, a raz na dole i nie wiadomo czy ze sztyletu robi się łuk xD
Widzę, że rosek na magię nie ma, może są one może do zdobycia w jakiś inny sposób?

Opublikowano

Prezentacja zostanie poprawiona w najbliższym czasie. Zostanie dodane sporo nowych rzeczy i dowiecie się o innych ;). Dajcie nam troszeczkę czasu. Prezentacja będzie uzupełniana na bieżąco.

@@

Wszystko już zrobione. Dodane SS Weryfikacyjne + poprawiona prezka. Wieczorkiem będą nowe rzeczy dodane.

cxyi.gif

Opublikowano

A oto i poprawiona prezentacja ;) milego ogladania ;) no i komentowania ;) Piszcie co Wam nie pasuje, a postaramy się to dopasować ;)

cxyi.gif

Opublikowano

O zajebiście to wygląda no po prostu polecam bardzo

robię projekt minecraft mcrobaki.pl

Opublikowano

Zobaczymy 9.06 co z tego wyjdzie. ;) A na razie trzeba czekac.

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

Nie mamy zamiaru przekladac startu dlatego taka pozna data. Jestesmy pewni ze serwer wypali i wystartuje ;)

cxyi.gif

Opublikowano

Dobrze dobrany system ulepszeń ;) . Na pewno pracowaliście nad tym, a nie tak jak inne serwer- na o////rdol robią ;) ,
Ss handlarzy? :)
Beta jest 9 czerwca, czy to official ?.
Jak nie to kiedy beta?
Jak skille ? :) - oby nie dropieenie książek ;/

Opublikowano

ss handlarzy są dodane przecież ;)
9 czerwca to ostateczna data startu serwera ;) (Oficialna)
Beta będzie za kilka dni, tak ze 3 - 4 przed startem.

cxyi.gif

Opublikowano

Czy tylko ja zwróciłem uwagę na bronie sury? Rozprówacz ?! O_o Poprawcie to bo kuje w oczy - Rozpruwacz! -.-

Przepraszamy ;) nasz grafik to analfabeta :D Sklepy dodamy za kilka minut, przez pomyłkę nie wylądowały w prezentacji ;)

cxyi.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...