Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próbka do Mam Talent

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=-gPKW3Uv5Mo

Siema, potrzebuję w tym filmie dużo łapek w górę,
nie żeby jakiś tam reflink, ale zależy mi na uczestniczeniu w programie MT.
Jest to moja 2 próba, 1 była na castingu, nie dostałem SMS, także próbuję jeszcze raz.

Jak się dostanę, to pozdrowię w TV całe MPC, bardzo was proszę.

Jeżeli temat jest niezgodny z regulaminem MPCForum.pl to bardzo przepraszam.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Po pierwsze to gratuluje odwagi!

Przeglądałam twój poprzedni temat i byłam zaskoczona że dostałeś się dalej, no ale chyba to dobrze? :D

Jeśli chodzi o moją opinię to muszę powiedzieć, że niezbyt mi się to podoba.

Zwyczajnie nie wpada w ucho, ale to już zależy od gustu :)

Życzę ci powodzenia jeśli zdecydujesz się wystąpić ponownie no i łapka leci w górę.

58815786.jpg

Opublikowano

Po pierwsze to gratuluje odwagi!

Przeglądałam twój poprzedni temat i byłam zaskoczona że dostałeś się dalej, no ale chyba to dobrze? :D

Jeśli chodzi o moją opinię to muszę powiedzieć, że niezbyt mi się to podoba.

Zwyczajnie nie wpada w ucho, ale to już zależy od gustu :)

Życzę ci powodzenia jeśli zdecydujesz się wystąpić ponownie no i łapka leci w górę.

Wiesz, jeszcze się nei dostałem, postanowiłem znowu spróbować.

Opublikowano

Powiem ci że mi się naprawde podoooobA!!

Trochę jeszcze poćwicz nad beatboxem i będzie gites.

Powodzenia w mam talent !

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Fajnie, że w końcu ktoś chce się tam zgłosić z czymś oryginalnym. ;) Ogólnie bardzo fajnie Ci to wychodzi, ja bym Ci dała 'tak'. :D Poćwicz jeszcze, bo tego nigdy za dużo i ruszaj. :) Trzymam kciuki!

Opublikowano

"Mieszkam koło Czarnkowa" - Jakiś ziomek Gamusa xD

No ba niedaleko mieszkamy, ale przyznam Gamusa na oczy nie widziałem nigdy :D

Opublikowano

Fajnee to pamiętam twój wcześniejszy temat.Powinieneś przejść dalej!

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nawet git, tylko samo granie na harmonijce jakoś nie ten tego chyba imo. Nie wiem, nie znam się na tym, ale ogólnie jest okej i fajnie się tego słucha ;) Powodzenia ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nawet git, tylko samo granie na harmonijce jakoś nie ten tego chyba imo. Nie wiem, nie znam się na tym, ale ogólnie jest okej i fajnie się tego słucha ;) Powodzenia ;)

Dzięki, mam nadzieję że dałeś tą łapeczkę?

Opublikowano

No, ciekawe. Daję Ci łapkę w górę i życzę powodzenia - a masz na to szansę, bo masz oryginalny pomysł ;)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Brawo! Mi się podoba jak najbardziej. Poćwicz jeszcze bo czasami się przycinałeś. Jeszcze raz brawo! Superowe

graphic.png

Opublikowano

Przede wszystkim gratuluję odwagi i życzę Ci tego, żeby się wszystko spełniło to o czym marzysz :)

A po wysłuchaniu twojego wykonu aż mi się japa cieszyła :D

Opublikowano

O kurwa i oni cie nie puscili ...... Biore prewencje z Katowic i jade ich tam powycinac :D :P

Ogl. fajnie sie tego slucha ;3

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA. IDŹ CYGANIĆ GDZIEŚ INDZIEJ!

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Witaj Slavenso ;)

Masz łapke w góre, chjowa jakość, kup mikrofon i nagrywaj ;d Powodzenia, podoba mi się tylko zakończenie dziwne ;/ I czy Ty nie podkładałeś dźwięku? Na końcu ręke bierzesz w dół z harmonijką a dźwięk dalej leci...

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Witaj Slavenso ;)

Masz łapke w góre, chjowa jakość, kup mikrofon i nagrywaj ;d Powodzenia, podoba mi się tylko zakończenie dziwne ;/ I czy Ty nie podkładałeś dźwięku? Na końcu ręke bierzesz w dół z harmonijką a dźwięk dalej leci...

Zapewniam ię że Wideo został tylko ucięty, natomiast nie podstawiałem w nim dźwięku, nie wspomagałem się żadnymi gównami. Wszystko jest autentycznie grane przezemnie, zobacz inne filmiki na kanale, a zobaczysz ze naprawdę potrafię beatboxować z harmonijką. ... PS.. Juz jakiś idiota musiał dać łapkę w dół...

PS.2. Właśnie robię strony na zlecenie i kitram kasę na sprzęt xD

Opublikowano

Nie wiem czy to ty jesteś tym chłopakiem, ale kiedyś słyszałam coś podobnego na ''Idolu'' - na TeamSpeak'u. Myślę, że jeśli to kochasz i wiesz, że chcesz to robić, to czemu nie? Masz moje błogosławieństwo, powodzenia. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Nie wiem czy to ty jesteś tym chłopakiem, ale kiedyś słyszałam coś podobnego na ''Idolu'' - na TeamSpeak'u. Myślę, że jeśli to kochasz i wiesz, że chcesz to robić, to czemu nie? Masz moje błogosławieństwo, powodzenia. :P

BYłem na idolu, daj mi nazwę serwera, to ci powiem czy tak czy nie ;D

Opublikowano

BYłem na idolu, daj mi nazwę serwera, to ci powiem czy tak czy nie ;D

Już nie pamiętam, było nawet nagranie wtedy na YouTube. Świetnie grasz, powodzenia. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

"Mieszkam koło Czarnkowa" - Jakiś ziomek Gamusa xD

xxxxxxxxxxxxxxxxx DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@top

Możesz liczyć na łapki w górę, ode mnie + dam linki znajomym.

Ogółem to można jeszcze poćwiczyć, ale zawsze liczy się odwaga, aby coś nagrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...