Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składanie kompa

Melange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Pomógłby ktoś mi złożyć kompa? Jest jakaś strona z częściami i tam można Sb złożyć, obeznani pewnie wiedzą, ja nie do końca :D

No albo nazwy po prostu, bo mój komputer ma swoje lata i nie zadowala mnie gra mixów w csgo 50-70fps ;d

No, więc chciałbym żeby nie było za drogo, ale nowe gry żeby na niskich-średnich jakoś chodziły(NP. Assassins creed3) i CS:GO żeby ze 100+ stałe

malpasyg.png

Opublikowano

No właśnie, chodziło mi o te morele hehe.

No nie wiem, złóżcie kompa tak jak napisałem gry typu ac3 na niskich-średnich żeby było git i cs:go śmigało pięknie, ale żeby też za drogo nie było.

malpasyg.png

Opublikowano

"No nie wiem, złóżcie kompa tak jak napisałem gry typu ac3 na
niskich-średnich żeby było git i cs:go śmigało pięknie, ale żeby też za
drogo nie było." Napisałem, nie wiem ile trzeba na takiego kompa, do 2.5k ?

malpasyg.png

Opublikowano

komp rodem z gotowców, tylko nie kusi 16gb ram i prockiem '8' rdzeni xD

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

a ten?

ASRock P67 Pro 3 B3

Intel i5-2320 3.0GHz 6MB Cache 4 rdzenie

Sapphire Radeon HD6870 1024MB 256bit

2x4GB 1600MHz Corsair Vengeance CL9

1tb Samsung HD103SJ 7200obr. 32MB SATA II

OCZ 600W StealthXStream 2 SLI 80+

ModeCom CR-107

malpasyg.png

Opublikowano

Złożyłem coś takiego :

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=70416&s=74583&s=62875&s=61601&s=63363&s=73501&s=74690&s=73693

Procesor ( z podkręcaniem nie poszalejesz ), bardzo mocna karta graficzna wystarczy do wszystkich tytułów. Nie ma co się bardzo rozpisywać bardzo fajny zestaw pod gry bez możliwości podkręcania.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Da się ale wiadomo, że nie będzie tak dobry jak zestaw za 2,5. W tym co ci podałem odpalisz każdą grę w FHD na wysokich / ultra.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Jak kupie już złożony zestaw na morelach, to wszystko mi przyjdzie razem z całym okablowaniem etc ?

malpasyg.png

Opublikowano

Czyli tam mogę też wybrać jakąś opcje żeby złożyli mi ten komputer z częśći które kupiłem? Jeśli tak to ile na to trzeba czekać?(nie licząc kuriera)

malpasyg.png

Opublikowano

Tak, dodajesz do koszyka usługe montazu.

Składanie to zalezy, od zamowien, ile maja. Moze to potrwac 1-2 dni, a moze tydzien - nie ma reguły.

Opublikowano

Jest ok, tylko ja bym zmienil plyte na http://www.morele.net/plyta-glowna-msi-b75ma-e33-intel-b75-lga-1155-pcx-vga-dzw-glan-sata3-usb3-ddr3-matx-b75ma-e33-492767/ i dolozyl do 8gb ram ;p No i moze jakis tanszy zasilacz ale to jak ciąć by trzeba było .

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...