Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Terraria. Zapraszam!

Ougi57

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1339084770-U85227.png

Nazwa serwera: Ougi Terraria
Adres serwera: 25.168.100.183 Port 7777
Hasło do Hamachi: 123
Sieci:
Ougi1 - pełne
Ougi2 - pełne
Ougi3 - pełne
Ougi4 - pełne
Ougi5 - pełne
Ougi6 - pełne
Ougi7 - pełne
Ougi8 - pełne
Ougi9 - pełne
Ougi10 - pełne
Ougi11
Ougi12
Ougi13
Ougi14
Ougi15

Administratorzy:
Ougi - Właściciel Servera
Trwa rekrutacja na Administracje

Wersja serwera: 1.1.2

Uwagi: Na server można wejść tylko z nowym kontem. Inaczej będzie cie cofało itp. (nie możesz mieć marchewki do przywoływania królika, więc jak ktoś będzie miał królika. Dam mu marchewkę)

Opis: Witam, chciałbym wam zaprezentować kolejną już 4 edycje mojego servera! W tej edycji będa 4 drużyny (czerwona, zielona, niebieska, zółta) drużyny będą ze sobą walczyć.

Regulamin:
1. Każdy musi mieć zawsze PVP właczone

2. Nie niszczyć specjalnie mapy
3. Nie wyzywać
4. Nie używać bugów
5. Zakaz wchodzenia do wrogich drużyn (kolorków)

Godziny działania servera (mniej-więcej):
Od poniedziałku do piątku: 16-18, 20-22
W weekendy oraz święta: Od 12 rano (lubie sobie pospać ^^) do 23

Rekrutacja na admina/moderatora ON! Zgloszenia możecie pisać w tym temacie ;)
Składy:

*Zieloni - Święta trójca (Rekrutacja zamknięta) :

-Ougi (Przywódca)
-Pan Trawka
-Mateusz

*Czerwoni:

-brak

*Niebiescy:

-brak

*Żółci - Twierdza:

-Agaroth (Król)
-GrzechSon

Szukam Przywódców do 2 drużyn. Przywódca drużyny będzie decydował o dodanie kogoś do swojego teamu.

Server ON!

Opublikowano

Serwer na prawdę fajny. Wszedłem o 19 i nie mogłem przestać grać :) Szczerze polecam. Admin bardzo miły, robi wszystko co może aby graczom grało się przyjemnie. Klimat jest spoko. Często ubijanie wspólnie bossów. Baaardzo polecam.

Opublikowano

Serwer na prawdę fajny. Wszedłem o 19 i nie mogłem przestać grać :) Szczerze polecam. Admin bardzo miły, robi wszystko co może aby graczom grało się przyjemnie. Klimat jest spoko. Często ubijanie wspólnie bossów. Baaardzo polecam.

Cieszę się, że ci się podoba.

Opublikowano

Server jutro otwarty od około 9. Jutro mam zamiar zabić z graczami najlepszego bossa i zacząć hard mode! Zapraszam!

Opublikowano

Bardzo dobry server jakich mało. Admin dosyć ogarnięty, Czasami lubi sobie pożartować

Zapraszam wszystkich miłośników Terrari do wspólnej zabawy ;P :D

Opublikowano

Serwer bardzo fajny!!! Polecam go serdecznie a jedynie czego w nim brakuje to lwc.Zapraszam.

(Pozdro dla Rumuna(admina)

Nextis. :P

Opublikowano

Serwer bardzo fajny!!! Polecam go serdecznie a jedynie czego w nim brakuje to lwc.Zapraszam.

(Pozdro dla Rumuna(admina)

Nextis. :P

Dzisiaj rozpocznie się nowa edycja servera. Wgram lwc i postawie cuboida na budynek spawnu. Zapraszam do zabawy razem z nami!

Opublikowano

Serwer nawet ogarnięty, ale uważam że wszyscy chcą do dobra, bo tam gra admin. A wiadomo jak to z adminem, tu coś da, tam i już macie eq. :D

Natomiast nie dla mnie, na co przeznaczyć 1 godzine grania na budowanie, jak ktoś przyjdzie i Ci to wszystko rozwali?

Serwer dobry, ale nie dla "budowniczych" ^_^

No lecz narazie jak widze nie ma lepszego serwera no wiec :P

Ogólna ocena : Na serwer warto zerknąć, sądze że wielu graczom podpadnie do gustu. ^_^

Natomiast zdziwiło mnie, jak rozwaliłem ich "bazę", a admin nawet się nie wkurzył. Wielki + :)

Opublikowano

Serwer nawet ogarnięty, ale uważam że wszyscy chcą do dobra, bo tam gra admin. A wiadomo jak to z adminem, tu coś da, tam i już macie eq. :D

Natomiast nie dla mnie, na co przeznaczyć 1 godzine grania na budowanie, jak ktoś przyjdzie i Ci to wszystko rozwali?

Serwer dobry, ale nie dla "budowniczych" ^_^

No lecz narazie jak widze nie ma lepszego serwera no wiec :P

U dobrych są tylko 3 osoby, bo już nie przyjmuje do dobra. Mamy dobre eq z tego powodu, że w dniu otwarcia servera graliśmy z Panem_Trawką do 1 w nocy ;>

Wszystkie sieci pełne.

Dorobiłem 5 nowych sieci ;)

Opublikowano

@SirKotlinski

Godziny działania servera (mniej-więcej):

Od poniedziałku do piątku: 16-18, 20-22

W weekendy oraz święta: Od 12 rano (lubie sobie pospać ^^) do 23

Opublikowano

Nie wiem jakie są wymagania na lidera grupy ale chciałbym być liderem czerwonych :P

Na lidera, nie ma żadnego wymagania. Od terraz jesteś liderem grupy czerwonych ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...