Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Pomocy - Error [030000090]

Dupekd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyskakuje mi taki error i pisze "Fail to update protection modules - Error Code [0x30000090]

Mogłbym wiedzieć oco chodzi i jak to naprawic? bo szukałem wszędzie i nic nie znalazlem na ten temat...

Zapraszam na moj serwer Minecrafta.

188.116.2.32

Opublikowano

mam tylko takie pliki

ahni2.dll,ahn.ui,ahupctl.dll no i folder Patch jak nie wierzysz to moge dać współdziel na skype to zobaczysz

188.116.2.32

Opublikowano

mam tylko takie pliki

ahni2.dll,ahn.ui,ahupctl.dll no i folder Patch jak nie wierzysz to moge dać współdziel na skype to zobaczysz

Możesz dać prędzej screena. Skoro mówisz, że masz tylko takie pliki to zrób reinstala gry.

Wystarczy, że podmieni folder HShield i będzie wszystko działać.

Ale on ma w folderze CA chyba tylko takie pliki ^_^.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dobra juz kumpel mi wyslal kliklem to a wyskoczyło mi "Update failed.: Cannot copy '0sgame.sc-'file. (0)

188.116.2.32

Opublikowano

Dobra juz kumpel mi wyslal kliklem to a wyskoczyło mi "Update failed.: Cannot copy '0sgame.sc-'file. (0)

Zrób na razie reinstalla. Będzie najprościej. Potem napisz jak efekty.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Masz niekompletne pliki gry jak mówisz, że reinstall gry nie działa, to weź zainstaluj jeszcze raz ale na innym dysku albo chociaż na innej lokalizacji docelowej i oczywiście z aktualnej instalki.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Specjalisci. Wejdz do folderu combata i odpal ikonke podobna do tej co masz na pulpicie / skrócie.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...