Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Againg Quest (Dorastanie)

Rak3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym Tutorialu pokaże wam jak przebrnąć przez Againg Quest'a, czyli Dorastanie. Zapraszam ;)

A więc tak :

Tutaj daje mapkę co jak gdzie iść :

20130513180920.jpg

- czerwony krzyżyk to miejsca występowania skrzynki z przedmiotem.

- czarny krzyżyk, tam dostajemy q na ubicie 10 mobków

- niebieski krzyżyk, tam oddajemy q

Skrzynka której musimy wyszukać i ją rozbić wygląda tak :

20130513181033.jpg

A przedmiot z który z niej wypada :

20130513181110.jpg

Jak mamy już ten przedmiot, klikamy na niego PPM.Akceptujemy zadanie i idziemy do wioski znajdującej się między wieżą karin, a mostem, na którym możemy znaleźć skrzynkę.

20130513181220.jpg

Gadamy z nim, bierzemy zadanie i idziemy do kolesia naprzeciwko :

20130513181233.jpg

Teraz musimy iść do czarnego krzyżyka, tam czeka na nas ona z zadaniem :

20130513181355.jpg

Dostajemy zadanie, musimy ubić 10 takich kolesi :

misztrzepaczk.jpg

Wracamy do niej, odbieramy nagrodę i bierzemy kolejne zadanie, którym jest dojście do niebieskiego krzyżyka.

Do kolejnego Indianina (Na TW i HK, jeżeli nie dostaliście q żeby dojść do tego pana, to nic się nie stało i idziecie prosto pod wieże Karin)

20130513181645.jpg

On będzie kazał nam iść pod wieże karin, tam będzie małe dziecko indiańskie, które nas teleportuje :

I jesteśmy na wieży karin. (Stary ss)

nareszcienawiey.jpg

Podchodzimy do niego, oddajemy q, bierzemy kolejnego i w naszym plecaku powinna się pojawić "święta woda" :

wwoda.jpg

Klikamy na nią PPM i pojawiają się dwa dodatkowe Karin'y (Troszeczkę przezroczyste, są dwie serie, w sumie 4 Karin'y) których trzeba ubić.

20100806225614.jpg

Gdy uporamy się z nimi, idziemy z nim porozmawiać.Oddajemy q i, gdy nawiązujemy ponowną rozmowę wybieramy trzecią opcje :

(Stare ss, zapożyczone)

pytaniekarina.jpg

Po tym pojawiają się dwa przedmioty, które symbolizują wybór master class, i na wybrany przedmiot klikamy dwa razy LPM.Po wybraniu znowu z nim gadamy, po rozmowie klikamy PPM na rzecz w naszym plecaku, którą wybraliśmy, akceptujemy zadanie i musimy iść na mape startową innej rasy niż nasza (Majini idą na namek, Humani do Majinów, Namek do Humanów).Dostajemy jakiegoś q, robimy go po czym oddajemy q bierzemy następnego i po dostaniu go rozmawiamy jeszcze raz z tym co dał tego q, inas teleportuje na platformę, gdzie mamy do pokonania supera.Po pokonaniu go podchodzimy do osoby stojącej obok i oficjalnie mamy już Master Klasę. Powodzenia !

Jeżeli pomogłem daj Laika ;p

raken.png

Pomogłem ? Daj Like ;)

Opublikowano

Poradnik w 100% twój ? bo zdaje mi się że go gdzieś widziałem ale to tylko przypuszczenia.

Ogólnie też chciałem taki poradnik zrobić ale dzięki za wyręczenie i przyda się to nowym graczom którzy jeszcze nie odkryli tajników DBO.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Te ostatnie 3 ss'y wziołem z innego forum, gdyż nie miałem postaci 30lvl aby je zrobić na wieży Karin.Reszta napisane przeze mnie ;)

raken.png

Pomogłem ? Daj Like ;)

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...