Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa 13- Wywala do pulpitu.

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko otóż mam problem kiedy włączam mecz wywala mnie do pulpitu.

Są także często takie plamy na ekranie, nie wiem czym spowodowane. Plamy czyli no nie wiem, czasami jak jest burza czy pada deszcz może wasz telewizor reaguje podobnie. Chyba wiecie o co chodzi.

Nie mogę też grać na Ultimate Team. Mam wersję oryginalną, lecz nie mam płyty.

Opublikowano

Na początek podaj konfigurację swohjego kompa,te "plamy" na ekranie mogą być spowodowane grafą - może nie wydala.A to że wywala Ci po pulpitu to może być też wina sprzętu bądz antywirusa.

1368441128-U928745.png

Opublikowano

Powiem, że przed formatem wszystko śmigało, nie cięło się, czasami tylko Szpaku gadał 2 razy to samo np. wyłuskał, wyłuskał, wyłu...skał tę piłkę spod nóg. Itd.

Karta graficzna zaktualizowana, antywira wyłączę, ale to nic nie da po 2 dni temu nie miałem antyvirusa i tak samo się robiło.

Opublikowano

Nie mam płyty, mam kod aktywacyjny, a jak bym ją musiał znowu z neta ściągnąć to bym chyba nie wyrobił. Mam neta z limitem więc odpada. A ona była nie dawno reinstalowana.

Opublikowano

Ja mialem podobny problem.

Zrobiłes format i pewnie masz nieaktualne sterowniki karty graficznej.

Ja pobrałem najnowsze i wszystko działało. Pewnie to jest przyczyną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...