Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ach te "gimbusiary".

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa mać, siema. Co sądzicie o pseudo kobietach z 1 gimnazjum, które co 5 sekund doznają głupawki? BA - można to nazwać po prostu udawanym śmiechem. Szlag mnie trafia, jak idę sobie spokojnie kurwa chodnikiem, a tu z pięciu kilometrów słychać "HAHAHHAHAHAHAHAAAHAHHAHAHAHHASHAHAHHAHHHH" tylko po to żeby być "na topie"... Lub to lizanie sobie dupy:

-"Ej wiesz, jestem taka gruba."

-"Nie, nie jesteś kochana!!!!I#O2i5ri32o5io41 To ja jestem gruba!"

I tak bez końca. Tak samo wpierdalanie bestów typu "PIONTECZEG ALE BENDZIE MELANSZ, ALE SIE UPIJEMY HAHHHAHAHAHHAHAHA" a tak na prawdę kurwa mać 1 Red's na 10 osób. I ostatnie - to już raczej "gimbusiar" nie dotyczy, lecz "gimbusów". Ta pierdolona mafia. Myślę, że każdy się z tym spotkał. Sapią tylko do młodszych, chcą sobie tym nabić "respekt", lub tylko jak są z kolegami. Ja jebie, co się dzieje z tym światem?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

-"Ej wiesz, jestem taka gruba."

-"Nie, nie jesteś kochana!!!!I#O2i5ri32o5io41 To ja jestem gruba!"

Klasyg. Zawsze jak jakaś laska mi tak mówi to potwierdzam jej słowa i się zamyka. Niech wypierdalają.

Nic nie zrobisz. Jakaś część z tego wyrośnie, resztę olej.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ja tego nie widzę bo omijam szerokim łukiem gimbazjum, strony typu kwejk, besty oraz skasowałem konto na fejsbuczku. ^^

oczywiście nie wliczam tego, że widziałem gimbusiary puszczające się w centrum handlowym xD

photo261314.png

Opublikowano

Ja tego nie widzę bo omijam szerokim łukiem gimbazjum, strony typu kwejk, besty oraz skasowałem konto na fejsbuczku. ^^

Ech, ja niestety nie mogę omijać. Może dlatego że tam chodzę? Na kwejka nie wchodzę, na besty nieraz mi się zdarzy zajrzeć. Konta na fb nie chcę kasować, gdyż po prostu zazwyczaj pytam się czy dadzą mi spisać zad. dom. (hehe.), również lubię wiedzieć co YT'berzy wrzucają, a na YT nie siedze 9 godzin dziennie.

13759664181.jpg

Opublikowano

Hmm .. po tekście wnioskuję że zbyt duże przedawkowanie narkotyków albo właśnie pobił Cię jakiś dzieciak zwany przez Ciebie "gimbusiarem" (DAFUQ?). Po co w to ingerować, takich ludzi się ignoruje no chyba że zazdrościsz gdy ktoś mówi o imprezie a Ty nie możesz na takiej być. Omijaj ich i nie zakładaj kont na portalach społecznościowych.

Opublikowano

Hmm .. po tekście wnioskuję że zbyt duże przedawkowanie narkotyków albo właśnie pobił Cię jakiś dzieciak zwany przez Ciebie "gimbusiarem" (DAFUQ?). Po co w to ingerować, takich ludzi się ignoruje no chyba że zazdrościsz gdy ktoś mówi o imprezie a Ty nie możesz na takiej być. Omijaj ich i nie zakładaj kont na portalach społecznościowych.

Ziomuś, jak miałem nazwać "dziewczyne" z gimnazjum, która się zachowuje tak jak napisałem? Gimbuska? Wątpie. Gimbusiara lepiej pasuje.

13759664181.jpg

Opublikowano

Przejdzie im z wiekiem.To są po prostu uroki wieku dojrzewania, ale przyznam, że mnie też wkurwia ten debilny, niczym nieuzasadniony śmiech.Czasami mam wrażenia, że są po prostu naćpane.

Opublikowano

Ja jak słyszę coś takiego to się drę "ZAMKNIJ RYJ/MORDE" i jest cisza w moment.

Co do typowych gimbusiar to u mnie w szkole jest ich mało bo są tępione jak wampiry w średniowieczu.Jeszcze trzeba wyplenić pizdy aka podróbki biebera i może wyjde z gimnazjum z uśmiechem że zostawiliśmy tam porządek :DD

Opublikowano

Czasami wstydzę się, że te potworki są tej samej płci co ja. Nie rozumiem już tej ich "kultury". Może jestem za stara.

#don't care

Opublikowano

Eh, tak już jest.

Sam miałem koleżanke i ona ciągle mówi cośw stylu:

"Zobacz patrzy się na mnie, pewnie mu się podobam"

Każdy kto się na nią spojrzy już myśli że sie jej podoba.

"IDIOTYZM"

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Czasami wstydzę się, że te potworki są tej samej płci co ja. Nie rozumiem już tej ich "kultury". Może jestem za stara.

Istnienie 'normalnych' dziewczyn, (a raczej nie nienormalnych) jest dowodem na to, że nie wszystkie dziewczyny mają parcie na bycie na topie. Te "gimbusiary" próbują być wszędzie, udawać, że każdego lubią, śmiać się ze wszystkiego, z czego inni się śmieją [...] Dużo tego, ale na szczęście nie całość :)

Opublikowano

Na podwórku łuchawki w uszy i olać ciepłym moczem, a z fb takie delikwentki usuwać.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Pasjonat
Opublikowano

no.... typowo i jeszcze

"ale ja jestem brzydka"~i dodaje nowe zdj na fb TO PO CHUJNIA JE DODAJESZ SKORO GADA ZE JEST BRZYDKA

2.Koszulka z Jack Daniels a nigdy nie piła podnosi mi ciśnienie o 20% KURWA.

3.Śmiech to zdrowie ALE NIE DLA NICH.

Opublikowano

"ale ja jestem brzydka"~i dodaje nowe zdj na fb TO PO CHUJNIA JE DODAJESZ SKORO GADA ZE JEST BRZYDKA

Czasami przypadkowo trafię na profil takich "krejzi nastolatek" i rozbraja mnie kompletnie, gdy widzę takie sytuacje: dziewczynka dodaje na fb zdjęcia "z seSyjKi;*;*", które podpisane są "ojej ale brzydko wyszlam ;( iksde;*".

W takich momentach tracę całkowicie wiarę w człowieczeństwo.

#don't care

Opublikowano

Też mnie to wkurza. Nie kumam tego, na każdej lekcji gadają mimo kar, przychodzeń rodziców itp. Uciekanie też.. Wracanie na lekcje po 10 minutach. Gdy nauczyciel krzyczy, to trzeba się nie odzywać. Gdy mają się przesiadać, to też śmieją się, karteczkami rzucają. Równiez na lekcji gadać.. Potem cała klasa obrywa, a i tak gadają. Zują gumy na każdej lekcji.. Nie przychodzą na lekcje (np. nieklasyfikowanie z WF).

Te "gimbusiary" próbują być wszędzie, udawać, że każdego lubią, śmiać się ze wszystkiego, z czego inni się śmieją [...]

Racja w 100% ! Nawet moja wychowawczyni powiedziała, że chłopacy są o wiele grzeczniejsi od dziewczyn.. Te gadki są wkurwiające.. Przecież:

Trzeba rozmawiać.. nosz ile kurwa mac przez całą lekcję gadać, na dworze, na kompie do 1:00 przez skype, fb.. Ja jestem ustawiony "normalnie" więc po prostu śmieszy mnie to..

Przecież spóźnianie się, gadanie na lekcji, ściąganie jest cool.. potem są kłótnie z nauczycielem, ze chcę poprawić to, tamto, i pytania "A czemu nie mogę poprawić tego???" WTF było się wcześniej uczyć, a nie pod koniec..

Palenie, alkohol, pocięcie się też trzeba! Tępić to!

Wkurwia mnie to i nie kumam: Dlaczego one nie mogą kurwa mać pogadać po lekcjach / na przerwie, nie spóźniać się i starać??? na 17 dziewczyn w klasie 3 są "normalego" zachowania, przykładają się do nauki itp.

Opublikowano

Nie ze światem, tylko z gimnazjum. :)

Jeśli cały świat weźmie przykład z nich, co jest możliwe - to ze światem. Właściwie z Polską, nie ze światem. Masz racje.

13759664181.jpg

Opublikowano

hmmm ,to nic

u mnie 2 typy wbiły na pamięć całego kwejka ,ale o 9gag nic nie wiedzą xD

ale tak ,nie rozumiem tego ,nie zrozumiem takich "kobiet" ,nie mam zamiaru

żal dupe ściska ,że muszę takie osoby znać

fb nie mam ,chyba dobrze z tego słyszałem

jeszcze ten rok i rowy need me

­

Opublikowano

Ja niestety masz szatnie obok pierwszaków,bo wszystkie sa obok siebie.Naszczęście zaraz jedna szatnia dalej.Jak słysze,jak puszczają te swoje piosenki,piszczą(czyt.drą ryja) to się żygać chce.A jak podejcie taki łepek 165 cm to się śmiać mi się chce jak sapie(ja mam 187 i 90kg+ :D ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...