Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] HardTurbo gameplay.

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu zaznaczam że jest to mój pierwszy filmik wstawiony na yt i proszę o wyrozumiałość następne filmiki będa w lepszej jakości. Pozdrawiam

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Jak na pierwszy raz jest ok, ale bym tylko zmieniał muzykę... bo jest "gówniana" :/, nie chcę tu nikogo obrażać ale do War Rock'a taka nie pasuje.

(Moim zdaniem ) Jest ogólnie ok :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dziekuje. Chyba mnie oczy juz bola od monitora bo widze dwoch wilczków.. ^^. Muzyka jest taka poniewaz takiej wlasnie slucham ale zmienie zeby wiekszej liczbie osob sie podobalo.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Dziekuje. Chyba mnie oczy juz bola od monitora bo widze dwoch wilczków.. ^^. Muzyka jest taka poniewaz takiej wlasnie slucham ale zmienie zeby wiekszej liczbie osob sie podobalo.

Dostał perma za podszywanie się, btw to nasz Spe@ker :)

@Top, dlaczego mi się nie podoba? Polski rap, hip hop czy jak tam zwiecie, nie pasuje to takich dynamicznych akcji ;c

Ale to na prawdę jest moje zdanie :) Zmienisz w tym filmie czy zrobisz nowy? :)

Aaaa, i gdybyś umiał usunąć ten znak programu do nagrywania, trochę przeszkadza :C

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dostał perma za podszywanie się, btw to nasz Spe@ker :)

@Top, dlaczego mi się nie podoba? Polski rap, hip hop czy jak tam zwiecie, nie pasuje to takich dynamicznych akcji ;c

Ale to na prawdę jest moje zdanie :) Zmienisz w tym filmie czy zrobisz nowy? :)

Aaaa, i gdybyś umiał usunąć ten znak programu do nagrywania, trochę przeszkadza :C

Nagram nowy filmik innym programem i znaczka nie bedzie..tez inna muzyka bedzie.. heh

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...