Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki help

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te słuchawki, które podlinkowałeś są dość basowe. Są całkiem ok. Mają swoich zwolenników. Jednak moim zdaniem ten bas nie jest specjalnie świetnej, ale co kto lubi :) Jeśli nie zależy Ci na "dudnieniu", to mogę polecić inne, bardziej wyważone modele poczytywane za jedne z lepszych z tej półki cenowej. Jednak powiedz mi czego oczekujesz od słuchawek oraz jakiej muzyki słuchasz.

#don't care

Opublikowano

Jeżeli potrzebujesz słuchawek do słuchania muzyko, to polecam te:

http://allegro.pl/superlux-hd-330-sluchawki-hi-fi-studio-uniwersalne-i3194515106.html 

Bardzo, bardzo, bardzo dobre słuchawki. Jednak one potrzebują dobrego napędzenia (czyt. mocnego źródła; impedancja 150 ohmów, czyli więcej niż przeciętnie nauszniaki). Kiepski odtwarzacz ich nie uciągnie. Trochę przekraczają Twój budżet, ale warto ;)

Pozostając przy Superluxach, mogę polecić również tańsza alternatywę (zmieścisz się w 100) - HD681. Mają trochę mniej "mięcha" niż te wyżej wspomniane, ale nadal są dobrym wyborem w swojej cenie.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...