Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak RP na EU West

DeViNAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Dzisiaj pierwszy raz zagrałem na Eu west. Rejestruje się, gram, wbijam 3 lvl i... Nie dostałem RP. I mam pytanie, co mam napisać do supportu? Jakaś rekompensata za to będzie? Długo będę czekać na odpowiedź?

I możecie zapraszać do znajomych: CayceR

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Poczekaj może po prostu je masz a Ci ich nie pokazuje czasem się tak zdarza wbij tak 5 lvl jeszcze to się za ten czas może odświerzy :p

Opublikowano

Hm... A to nie trzeba być czasem reflinkiem kogoś żeby dostać rp ? :D

Nie, zawsze za wbicie 3lvl dostaje się 400 rp. Za to za 10 reflinków x 10lvl masz 975rp.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Tylko, że ja już wcześniej wbilem 3 lvl, nie zauważyłem go, wylogowałem się i wbiłem i zobaczyłem, że mam 3 lvl i nie mam rp. Żadnej postaci kupić nie mogę, jeszcze wbije 5 lvl i sprawdzę. Jeżeli nic nie dostanę to piszę do supportu.

@edit. Swoją drogą, kiedyś czytałem na internecie, że można oszukać support i napisać, że się nie dostało rp na 3 lvlu i prosić o rekompensatę w kwocie 1000 rp. Niestety wiem, że to nie działa. Ale ja na prawdę nie dostałem, to mogę prosić o rekompensatę w tej kwocie/większej?

Opublikowano

Może masz jakiegoś Buga. Kiedyś widziałem taki filmik że koleś napisał do Supportu że nie dostał kupił postać za 975RP i nie dostał jej bo miał jakiegoś buga i na 4 lvl dali mu 975 RP ;)

Opublikowano

Poczekaj ja wczoraj robiłem refa i też nie dostałem ale po 3/4 godzinach dostałem i kupiłem sobie XP Boosta ;)

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...