Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty do 250zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vans Era, białe. Na oryginalnej stronie kosztują około 239 zł. Są białe i mają czarny paseczek przy boku. :D

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Ani nie Vansy, ani nie Conversy dla mężczyzny. Absolutnie! Nie będę w tej chwili ujawniał swego rasizmu ^^

@Nike, nike i jeszcze raz nike! Wszystkie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Mi się po prostu nie podobają covnersy i vansy. A ten link co podałeś już wcześniej został już podany.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Ani nie Vansy, ani nie Conversy dla mężczyzny. Absolutnie! Nie będę w tej chwili ujawniał swego rasizmu ^^

@Nike, nike i jeszcze raz nike! Wszystkie.

Ale są różne modele conversów :D

Mój ziomek ma i wcale nie przypominają tych trampek za dwie stówki , a raczej jakieś fajne mid'y od nike/adidasa

A co do butów to polecam takie : http://allegro.pl/buty-meskie-adidas-daily-vulc-neo-q26025-44-i3104137225.html

18706.png
Opublikowano

Etnies Sunday Mid. Wygodne, wytrzymałe i nie do zatopienia. Wszedłem w nich do płytkiej rzeki i jakimś cudem wyszedłem o suchych skarpetach o.O

buty-etnies-fw-10-sunday-number-mid.jpg

.

7m9a.png

Opublikowano

149_1_l.jpg

Masz białe tanie i praktyczne, teraz deszzce będą to będziesz miał w sam raz

Ja w takich do szkoły chodzę i nie narzekam, są bardzo wygodne i noga się nie poci.

Od razu mówie do moderatora, że zgodne z tematem, białe i do 250 zł!

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...