Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobic pro itemy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Jak zrobic w mojej broni np. 1000 um i 1000 sr? W tej broni co
mam w eq ;P Game Admina mam tylko jak jest Nick to nie mam w nawiasach
[GA] jak to dodac? Zeby bylo [GA] :P np. mam GA logo jest itp. tylko mam np. NIck a chce [GA]Nick :)
Z góry dziekuje:P

Opublikowano

[GA]Nick ustawiasz w common-->gmlist przed nickiem dopisujesz prefix [GA] oraz w zakladce Player rowniez przed nickiem dopisujesz prefix [GA]

Bony za pomoca Panelu GM Bambuska..

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

A w tamtym temacie, po dodaniu tego prefix [GA] itp w tych 2 zakladkach on napisał restartujemy serwer. Czyli wpisac "reebot" w maszynie potem?

Opublikowano

A poprostu w tej tabeli gdzie mam np. Nick to pisze tam "prefix [GA]Nick" w tej tabeli? Potem w tamtej 2 gmlist chyba i wpisuje reboot?
@@
reebot czy reboot? :D

Opublikowano

restart wystarczy.

Tak w gmlist przed nickiem [GA]Nick i w Player przed nickiem [GA]Nick

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

A jak zmieniam w player i w tych wszystkich zakladkach to musze tak? "prefix [GA]Nick" a potem "reboot" i wpisuje passy np. root 123456 itp. i co dalej?

Opublikowano

Wchodzisz w player > player, szukasz swojego nicku i dopisujesz mu [GA] - zatwierdzasz ptaszkiem u dołu.

Wchodzisz do cammon > gmlist, szukasz swojego nicku i jemu również dopisujesz [GA] - zatwierdzasz ptaszkiem i restart maszyny.

Co do bonusów:

Ściągasz GameMaster Panel by Bambus3k (najlepiej v3), wpisuejsz w config swoje IP, ID i hasło mysql.

Odpalasz, wchodzisz do zakładki: Dodaj item. Klikasz odśwież, szukasz jakiejś broni, wpisujesz swoje ID, wybierasz ItemShop, dodajesz mu KD/bonusy i ich wartości, klikasz Dodaj item i odbierasz go u Dozorcy w zakładce Item Shop.

Pozdrawiam.

727881401622271220780.jpeg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzieki wam wszystkim za pomoc :)
Na początku dałem "prefix [GA]Nick" tak jak mówiliście. Nie zadziałało. Było [GA]Nick ale Admina nie było :P Zrobiłem tak jak "PhoEnix9332"
I zadziałało :P
Dzieki za pomoc, temat rozwiązany.
-------------
Wie może ktoś jak naprawić Hamachi? Zółty trójkąt z wykrzyknikniem ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...