Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

motor 50ccm sklep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moge wydac 4k takze cos pozadnego , najlepiej cos w deseń crossa tylko bardziej masywne

przez kingwaya mam taka lipe ze ch*j. pekly plastiki i nie ma w zadnym sklepie , w internecie to samo , same uzywki , ale cale skutery

Opublikowano

Za 4k radziłbym ci kupić jakąś MZ albo WSK ew.Jawa CZ Komar :P Ogar 2000 Dłużej pojeździsz na tych modelach niż na tych skuterkach i innych plastikach :)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Simsiak pojedzie lepiej od tego rometa pojedzie. Uwierz mi, będziesz sobie pluł w brode, jak kupisz ten chiński badziew.

Opublikowano

Yamaha TZR Valentino Rossi, Yamaha RX, Aprilla RS. To są najlepsze z najlepszych.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

tzr, rs, husqvarna ch racing, rieju mrt, cpi, beta rr, peugeot xps, xp6 - mają ten sam silnik am6.

To samo gilery, derbiaki mają ten sam, EBS albo db50

Opublikowano

chyba zdecyduje sie na tego junaka , bo mi sie fest podoba

Serio zastanów się zanim to wybierzesz. Masz dużo hajsu do dyspozycji. Nowe nie oznacza bezawaryjne. Oczywiście to zależy jak będziesz dbał o sprzęt ale ja dysponując taką gotówką wybrałbym coś markowego i sprawdzonego. Wyżej dostałeś podpowiedzi.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...