Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wazy terra

-Wojciech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawsze możesz kupić na allegro na płytce i zainstalowac i tam ci zostanie tylko aktualizacje pościągać .

75775358773159538492.png

Opublikowano

zawsze możesz kupić na allegro na płytce i zainstalowac i tam ci zostanie tylko aktualizacje pościągać .

wole ściągnąć , uczę się c++ to przy okazji się ściąga

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

27,7gb z tego co się orientuje razem ^^ Przy moim necie 12mb/s pobierało jakoś 5-6h..

Wow przy tym się chowa , dużo jest krain itd ?

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

u mnie zajmuje 27,5 gb, nie musisz ściągać na raz, w tydzień codziennie po trochu i dasz rade

Staram Się Pisać Poprawnie !!!!
Przepraszam Za Błędy !!

Opublikowano

Wow przy tym się chowa , dużo jest krain itd ?

Tak jest ich mnóstwo i grafika jak na mmorpg miażdży :) Aczkolwiek po wbiciu 50 lvl'a tymczasowo przestałem grać z powodu, że mi się znudziło ;d

Opublikowano

ja mam neta 2 mb/s nieraz 1 mb/s mam radiowke to predkosc zalezy od wiatrow ze tak powiem :D i pobieram juz 3 noc no i 85% jest jeszcze jedna noc i bede grał w gre :P

Age is just a number :)

Weteran
Opublikowano

max level jest 60 : )

Proszę nie pisać 30 razy to samo wystarczyła jedna odpowiedź 27 GB i koniec, a nie co chwile widzę nowe posty i tą samą odpowiedź.

I to nie jest temat aby się wymieniać ile się gra pobierała, tylko ile waży. Jeszcze raz zobaczę głupie odpowiedzi to się posypią warny

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...