Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] 3 nowe skiny na PBE

Rafiki222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko... dawno na PBE nie byłem postanowiłem, wejść zoabczyć co za patchy mi się sciągają i ku mojemu zdziwieniu dodano 3 nowe, naprawde bardzo ładne skiny do VOLIBEARA, ANIVI i SHYVANY... póki co mogę je wam przedstawić na screenach, i czekać z niecierpliwością na wprowadzenie ich na globala :D

volif.png

anivia.png

shyw.png

Opublikowano

Niech na ruskim wprowadza jakieś rpki to sie zobaczy . : d

Ale tego voliego za free tam sie dostanie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Renekton ma fajny :D ale nie wiem czy już jest pokazany w profilu championa , grałem nim na PBE i serio wygląda świetnie.

Voli to samo , shyvana też ogólnie ostatnio Riot co do skinów robi dobrą robotę.

Anivia też ma ok skin.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

do tych co się tam wyżej już pluli, że na pbe od miesiąca... wspomniałem już, że dawno nie byłem na PBE (do 2 tygodni... więc nie wiem gdzie ty je widziałeś miesiąc temu), a że nie widziałem podonego tematu wcześniej postanowiłem się z wami podzielić tym co znalazłem.... po za tym nawet jeżeli wy już widzieliście "miesiąc" temu te skiny, to nie znaczy, że wszyscy, bo nie każdy ma dostęp do PBE :))

co do skinów ode mnie .... same arty mi się podobają, jednak w grze jeszcze ich nie widziałem, bo jak może zauważyliście temat założyłęm wczoraj o 1 w nocu, więc gry specjalnie dla zobaczenia skina nie rozpoczynałem, ale mam nadzieję, że owe skiny spełnią moje oczekiwania, i zaczne już odkładać RP na voliego ;D ( anivi i shywany niestety nie mam ;x )

Edit: co za ironia losu :D wczoraj dodaje ... dzisiaj już w grze na globalu :D

Opublikowano

Najlepszy jest Anivii

@offtop. Nie było by poprawniej Strażnik Run? Strażnik Runów dziwnie brzmi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...