Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Lista permów

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

podobno istnieje: "Lista permów" jest w niej napisane dokładnie co do sek o której co dropnać z czarnej skrzynki :P. Czy jest coś takiego ?

Pozdr EdDog

Pomocnik
Opublikowano

Mi np z czarnej skrzyneczki otwartej pendrivem z joba polecial Super Elite Mod na 30 ;d

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

a ch"uj mnie to obchodzi.

ma ktoś jakieś info ? osoby bardziej doświadczone w CA wiedza o co chodzi :).

Szczerze mówiąc to jest sposób ;) Tylko trzeba na niego dosłownie całego dnia. W moim starym clanie wiekszość tak zdobyła speca.

A więc tak:

Siedzisz cały dzień i obserwujesz w jakich godzinach lecą 3 permy pod rząd. Nie jeden tylko odrazu 3 pod rząd. Na drugi dzień jak masz klucz otwierasz skrzynke o tej godzinie co dnia wcześniej poleciały trzy permy. Np 27 kwietnia poleciały 3 permy pod rząd o godzinie 14 to 28 kwietnia o godzinie 14 też jest szansa, że polecą 3 permy. Sprawdź ten sposób sobie. I zobaczysz może, że lecą. Trochę to brzmi niemożliwie, a jednak się sprawdza ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

@up
ja już wiem kto zdobył tego spec :D.

Wiedziałem miałem info nie będę wymieniał ników, tylko potrzebowałem dokładnego potwierdzenia :3.

Jeszcze jakieś informacje ktoś ma ?

Opublikowano

a czy w lotka jak grasz to tez o jakiejs godzinie zaznaczasz liczby i wygrywasz?............? nie.. tak samo jest tutaj albo rafisz exp pasy albo cqb[za ktorym nie przepadam]

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

kiedy ktoś coś wygra to odrazu otwórz tąskrzynke np ktoś wygrał player name change to ty możesz wygrać player name color change itp. z spekami i innymi pierdołami

Opublikowano

no dobra tyle to ja wiem tylko, że o co chodzi dokładnie ?

A dobra ogarniam. Chyba, że z tego myst may mogą polecieć te permy.

Opublikowano

czyli same permy mogą lecieć ? :P

Niee ;) Ale jest szansa, że może polecieć własnie wymieniona w tej tabeli broń na perma. Lecz szanse są nikłe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...