Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF3 w sklepie.

MaTe ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest promocja na origin za 30 zł bf3, ale mam neta 1mb, to bym wolał kupić pudełkową, ale nie moge znaleźć w sklepach. Wie ktoś czy jeszcze sprzedają bf3 zwykly w sklepach? Najlepiej w empiku i jaka cena jest.

Opublikowano

W empiku około 90zł.

Jeśli tam nie znajdziesz to jest też w RTV. ( W tym przypadku zapytaj sklepowych czy na magazynie nie mają tej gry, bo czasami jest tak, że na wystawę nie wykładają)

Oficjalna strona fanów serii Szybcy i wściekli - szybcyiwsciekli.eu

Opublikowano

nie kupuj samego bf3 ! Kup edycje premium bo masz tam bf3 + bf premium czyli wszystkie dodatki + dodatkowe kamuflaże. Zaoszczędzisz z 60zł.

Polecam Saturn

Opublikowano

W Mediamarkt widziałem grę po 54zł ,a edycję premium 90zł. Jak już kupujesz to edycję premium ,bo samego sie nie opłaca.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Media Expert- 79,99zł

Ja kupiłem pudełkową wersję :P

Ale uwierz mi i tak będziesz musiał robić aktualizacje BF3 ktora zajmuje 7GB... Ja mam neta 2MB i pobieralem aktualizacje 8h z prędkością 255KB/S... Ja polecam ci kupić i tak pudełkową wersję i zapłacić więcej niż 2 dni ściągać grę :)

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Media Expert- 79,99zł

Ja kupiłem pudełkową wersję :P

Ale uwierz mi i tak będziesz musiał robić aktualizacje BF3 ktora zajmuje 7GB... Ja mam neta 2MB i pobieralem aktualizacje 8h z prędkością 255KB/S... Ja polecam ci kupić i tak pudełkową wersję i zapłacić więcej niż 2 dni ściągać grę :)

7GB to lajcik, 80 zł bf3 bez dodatkow?

Opublikowano

7GB to lajcik, 80 zł bf3 bez dodatkow?

Bez. Sama gra z płytami i CD-Keyem

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Ja jednak polecam Edycję Premium droższą o może 30 zeta, a będziesz miał wszystko. Znajdziesz albo w Empiku, Saturnie lub Media Markcie.

Ale jeśli kupisz edycję premium to pamiętaj, że oprócz patcha będziesz musiał ściągnąć 5 dodatków, każdy od 4-5GB :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...