Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Janna czy Warwick?

szczur236

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Teraz krótko. Chcę sobie kupić jedną z tych dwóch postaci ale nie wiem którą. Pomożecie?

Arcymistrz
Opublikowano

Janna i Warwick to dwie różne postacie.

Janna - support

Warwick - jungler, midder, topper

Ale polecam Ci Warwicka

+ heal

+ bardzo szybki

+ 3 linie do gry

- przed 6 nic nie pogankujesz

+ zwiększanie AS AoE i wykrywanie przeciwników

+ stun na ultimate

- potrzeba wprawy

- słaby pod ap

Opublikowano

-.- kup obydwie jest to mała cena bo tylko 1350, janna to support ww to jungler/solo top, jannę trudno ogarnąć ww jest łatwy, ja mam obie te postacie

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

To tak jakbyś porównywał hmm Dąb z samochodem, widzisz sens? xD Janna to support lub na upartego midder, ww to top/jungle, mid jak ogarniasz, różnią się tym że jeden to ranged, drugi to melee, całkowicie różne statystyki, buildy, zresztą jak można pytać o postać za 1350 -.-* na nie sie zbiera w ciągu paru godzin :D

UP

WW jest łatwy, a janna trudna? Na jakim ty świecie żyjesz xD

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze ww masz wiekszy fun z gry. Janna to support na rankedy, nie na normale, do tego slaby juz dosyc support, sa lepsze pick. WW to postac ktora wedlug mnie nadaje sie tylko na 2lane, top i jungle, sporo sie leczy z pasywki i q, predkosc ataku zwieksza sobie z w, dodatkowy dmg magiczny z pasywki i jego unieruchomienie. Ciezko mu uciec bo gdy mamy ponizej 50% hp, wtedy on nas wykrywa i ma zwiekszona predkosc ruchu. Postac latwa, fajna i dla poczatkujacych bardziej.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...