Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista Anime - Lato 2013

Ryuuza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny film mojego autorstwa traktujący o premierach na rok 2013 (lato). Miłego oglądania i konstruktywnego krytykowania : )

http://www.youtube.com/watch?v=QyJ3yTcukQY

http://www.youtube.com/watch?v=QyJ3yTcukQY

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Tak jak ktoś w komentarzu napisał - jeszcze za wcześnie. Neregate jeszcze parę(nascie) razy bedzie wypuszczał poprawki. Jedyne co mi przeszkadzało podczas seansu to ten opis na dole - wypadałoby go przetłuamczyć. Od strony technicznej to włóż trochę życia w komentarz, bo jak na razie strasznie smętnie.

EDIT: IMHO wypadałoby przyciąć te pv, bo trochę dziwnie się to ogląda gdy przez 40 sekund leci pv ze zmienionym dźwiekiem. Jesli chcesz zostać przy pełnych pv, to po zakonczeniu lektora podpinaj oryginalny dźwiek z pv. Moim zdaniem będzie to lepiej wygladać.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Nom, troszkę za wcześnie. Pewnie coś dojdzie.

Ale zawsze możesz zrobić drugą część i podać resztę tytułów, jakie zostaną dodane do listy ;P

Muzyka troszku mnie denerwuje, ale o gustach się nie dyskutuje. W jednym z filmów miałeś bardzo fajny podkład muzyczny, tutaj jednak mi się nie podoba.

Ogólnie to "oby tak dalej" ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

W sumie zawsze można zrobić drugą część. Obecnie poza 15 minut wykroczyć nie mogę (stare dzieje), wiec nie miałoby to zbytniego sensu. Drugą kwestią jest też walka o pozycję w szukajce.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

Opublikowano

Asparte masz rację, co do różnicy w długości poszczególnych zwiastunów ( z moim czytaniem również ). Tekst angielski jest dla ludzi z zagranicy, a dla Polaków jestem ja :D (opis oczywiście też jeżeli dana osoba zna obcy język)

Opublikowano

Znaczy ja nic nie mam do pokazywania całych PV, tylko po prostu po skończeniu danego fragmentu lektora puścic audio z PV a muzykę dać na kilka procent głosności, zeby leciała sobie w tle.

Last.fm

Opublikowano

Znaczy ja nic nie mam do pokazywania całych PV, tylko po prostu po skończeniu danego fragmentu lektora puścic audio z PV a muzykę dać na kilka procent głosności, zeby leciała sobie w tle.

Najczęściej o prawa autorskie czepiają się właśnie audio, ale skoro uważasz, że warto byłoby uwydatnić dźwięk ze zwiastuna, to może faktycznie coś w tym jest. Chciałem utrzymać jeden, jednolity podkład, bo niekiedy to, co jest przedstawione w zwiastunie, to jakaś tandeta. Mimo to warte pomyślenia.

Opublikowano

Moim zdaniem, jeśli w tle będzie leciała muzyka to raczej filtry powinny tego nie wyłapać, ale to trzebaby było sprawdzić organoleptycznie.

Last.fm

Opublikowano

Najczęściej o prawa autorskie czepiają się właśnie audio, ale skoro uważasz, że warto byłoby uwydatnić dźwięk ze zwiastuna, to może faktycznie coś w tym jest. Chciałem utrzymać jeden, jednolity podkład, bo niekiedy to, co jest przedstawione w zwiastunie, to jakaś tandeta. Mimo to warte pomyślenia.

Zauważ, że komuś może się nie spodobać podkład muzyczny, tak samo jak mi(o gustach się nie dyskutuje) i może go to denerwować, że leci sobie cały czas ta muzyczka i nie może ściszyć głośników, bo zaraz coś będziesz mówić.

Asparte ma racje ;)

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...