Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie można grać

maks258258258

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj był maintenance, czyli coś jakby aktualizacja. Gra miała być wyłączona od 15:30 do 20:30. Jednak jak sam sprawdzałem udało się ją włączyć dopiero ok 22.

Opublikowano

Wczoraj był maintenance, czyli coś jakby aktualizacja. Gra miała być wyłączona od 15:30 do 20:30. Jednak jak sam sprawdzałem udało się ją włączyć dopiero ok 22.

ale nie mozna nawet pobrac jej z stony producenta

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi to samo sie stalo bylo Discoonected server a po paru godzinach juz dzialalo

gimpsig1np9.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Przede wszystkim to przepraszam, że się wpycham, ale nie chciałabym robić spamu nowym tematem, no więc mam bardzo podobny problem. Grę zainstalowałam dopiero parę dni temu i tak naprawdę w ogóle nie zdążyłam sobie pograć, co prawda postać mogę stworzyć, ale gdy przychodzi do gry to najpierw włącza się wczytywanie, a później wyskakuje info, że serwer rozłączony i trzeba wyjść z gry. Znalazłam w necie kilka rad niestety żadna z nich nie była skuteczna. Jestem na serwerze US ponieważ na Europejskim w ogóle nie chciało mi wejść. Jeśli ktoś z was miał kiedyś taki problem z ową grą i udało mu się go rozwiązać, byłabym niezwykle wdzięczna za ujawnienie go, również w imieniu innych :). Serdeczne pozdrawiam wszystkich :)

~Black

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...