Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bronie - wybor

Deji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym ci polecił to z czym obecnie gram co uzgodniliśmy jest Over Powered czyli :

~~Super Szwajcar

~~Projektor Omega [ROYAL WEAPONS]

~~Dragon's Fire

Chyba że preferujesz walke shotgunami to tu kup 2 shotguny i MGL'a

Opublikowano

Ja bym ci polecił to z czym obecnie gram co uzgodniliśmy jest Over Powered czyli :

~~Super Szwajcar

~~Projektor Omega [ROYAL WEAPONS]

~~Dragon's Fire

Chyba że preferujesz walke shotgunami to tu kup 2 shotguny i MGL'a

nie bierz tego zestawu, bo będą cie z większości serwerów wyrzucać, lepiej weź

-super szwajcar / uber plecodrap lub reskiny ich

-tutaj nie wiem albo drugą na krótki dystans albo na długi jak wolisz

-super niszczyciel czołgów / uber panzerpięść fausta

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

... Czemu uważasz że DF jest słaby podaj mi choć 2 powody dla czego

Moim zdaniem DF'em można robić niesamowite rock jumpy ; > Można zabijać graczy od ścian co jest mega plusem i jego DMG jest sporawe na ludzi... Ale przecież od czołgów jest jeszcze 7 innych osób które mogą strzelać i niszczyć ich ; >

Serio Polecam Laser + DF + Super Szwajcar jak wyrzucają Cię z serwera to znaczy że uważają iż jesteś za dobry ; > Jak nie ma auto kicka za df czy laser to i tak nie dostaniesz kicka czy siak.. Rozegrałem już ponad 40h z tymi brońmi i nie narzekam może na początku jak rock jumpy nie wychodziły ale NIE OD RAZU RZYM ZBUDOWANO!

Opublikowano

... Czemu uważasz że DF jest słaby podaj mi choć 2 powody dla czego

Moim zdaniem DF'em można robić niesamowite rock jumpy ; > Można zabijać graczy od ścian co jest mega plusem i jego DMG jest sporawe na ludzi... Ale przecież od czołgów jest jeszcze 7 innych osób które mogą strzelać i niszczyć ich ; >

Serio Polecam Laser + DF + Super Szwajcar jak wyrzucają Cię z serwera to znaczy że uważają iż jesteś za dobry ; > Jak nie ma auto kicka za df czy laser to i tak nie dostaniesz kicka czy siak.. Rozegrałem już ponad 40h z tymi brońmi i nie narzekam może na początku jak rock jumpy nie wychodziły ale NIE OD RAZU RZYM ZBUDOWANO!

"Uważają iż jesteś dobry..." nie uważają, że jesteś noobem bo używasz broni które są nie lubiane przez społeczeństwo BFH więc wypraszają z serwera aby móc grać w spokoju.

2636492449.png

Opublikowano

Bazooka jest lepsza od DF. Bazooką rozwalisz czołg i inne pojazdy z łatwością, a DF'em już troche trudniej.

Bazooką wskoczysz na budynek tak samo jak DF'em.

Bazooką zabijesz kogoś z łatwością, wystarczy dobrze pocelować, a to nie problem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@up2

To tak jak byś miał coś do społeczeństwa "brudasów" wcale ich nie znając stereotypy...

@up

Wszystko zrobisz z taką samą łatwością DF'em jak i zwykłą bazooką trochę wprawy i masz :rolleyes:

Opublikowano

@up2

To tak jak byś miał coś do społeczeństwa "brudasów" wcale ich nie znając stereotypy...

@up

Wszystko zrobisz z taką samą łatwością DF'em jak i zwykłą bazooką trochę wprawy i masz :rolleyes:

Nie będę się kłócił z idiotom który nie pojmuje o co mi chodzi, więc tak:

-dowiedz się co znaczy OP i dlaczego te bronie są OP,

-popytaj graczy bfh co sądzą o laserach i df i czy ich zdaniem jest OP,

-wróć i powiedz nam czego się dowiedziałeś.

Pozdrawiam.

2636492449.png

Opublikowano

Za takie wyzwiska powinieneś być nagrodzony WARNEM

I wiem co to znaczy OP a ty najwyraźniej nie .. Gracze mają wy**** czy to z lasera padną czy z jakiegoś maxwell'a i tu drogi kolego ty chyba nie wiesz co znaczy over powered ; > Polecił bym trochę się podszkolić

Opublikowano

Za takie wyzwiska powinieneś być nagrodzony WARNEM

I wiem co to znaczy OP a ty najwyraźniej nie .. Gracze mają wy**** czy to z lasera padną czy z jakiegoś maxwell'a i tu drogi kolego ty chyba nie wiesz co znaczy over powered ; > Polecił bym trochę się podszkolić

To samo bym mógł tobie powiedzieć, otóż nie większość graczy nie lubi laserów bo one są jak hmm... np super szwajcar tylko lepsze bo na większy zasięg.

2636492449.png

Opublikowano

Jakie bronie kupić dla strzelca ? ( bazooka , i 2 maszynowe )

I ja zostaje przy swojej pierwszej wypowiedzi LASER DF SZWAJCAR ; > BFHPolska tak mi polecił niedawno i świetnie mi się z tym gra. Mam silną osobowść i jak ktoś pisze "laser noob" ja mu odpisuje "Go fuck yourself" i gramy dalej ; >

PRZECIEŻ jest odpowiedź na temat...

Opublikowano

Super szwajcar/plecodrap

super/uber lr sg lub strzelba szturmowa 570/MSC 890

standardowa bazooka

DF i laser to przez większość graczy bronie OP i często wyrzucają za nie z serwerów. Jak grałem laserem soldiek to był do d**y. Na gunnerze też nie grało mi sie nim dobrze.

Opublikowano

M249 1.klasy / PKM 1.klasy

Strzelba Szturmowa 590 / MCS 870

Są to tylko reskiny!

No właśnie reskiny. Po co ma przepłacać jak nawet nie widzi tej broni bo BFH jest 3 os. shooterem?

Ja bym jeszcze polecił zestaw Super Szwajcara/Uber Plecodrapa + Chmurotwórca Jacka/Nienawiść Hectora + Super/Uber Bazooka.

2636492449.png

Opublikowano

Nie bierz pp.

Najlepszy zestaw i najtanszy, ktorego uzywa się grając na 30lvla często. Kup: Stolen Cheeser/Backscratcher+uber uve/super slugger+najtansza bazooka.

Df w rocket jumpach nie dorowna rpg. Rpg ftw!

Opublikowano

Moje przykłady :

1. Super Szwajcar/Uber Plecodrap + Super Gnatogryz Berniego/Uber Wspaniałość Wolfganga + RPG

2. Super Szwajcar/Uber Plecodrap + Strzelba Szturmowa 590/Strzelba 870 MCS + RPG

3. Super Gnatogryz Berniego/Uber Wspaniałość Wolfganga + Strzelba Szturmowa 590/Strzelba 870 MCS + DF

Myślę, że duży wybór.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Zgodzę się z prawie wszystkimi wypowiedziami. Czyli:

Uber Plecodrap/Super Szwajcar

(Tu jak wolisz shotgun albo MG lr)

I zwykła, najzwyklejsza bazooka.

Co do DF. Owszem na ludzi ok. Rocket Jumpy też można robić.

No ale z czołgiem problem.

Jeśli jesteś sam z tą bazooką i nie ma żadnego gunnera obok Ciebie (z twojej drużyny + ze zwykła bazooka), to polegniesz.

Drake Fire zadaje średnio po 7-13 (przynajmniej mi tak zadawało) obrażeń (czołgowi.), gdzie przy tym czołgk zada Ci 20-40 dmg nawet więcej. Nawet jeśli użwyjesz toniców, tarcz, czy bóg wie co jeszcze to i tak zginiesz, ponieważ osoba jadąca czołgiem może się oddalić na taki promień gdzie DF już nie dosięgnie i naprawić jeśli tam zostanie... no nie wiem z 80 pancerza.

Opublikowano

Uber Plecodrap+ Uber Packa Na Muchy Friedricha+Uber Panzerpięść Fausta.

Zestaw może drogi,ale wychodzi ok. 9000F,ale jeszcze jest Pazur i skrzynie,no i nagrody za War Room.

Opublikowano

No właśnie reskiny. Po co ma przepłacać jak nawet nie widzi tej broni bo BFH jest 3 os. shooterem?

Ja bym jeszcze polecił zestaw Super Szwajcara/Uber Plecodrapa + Chmurotwórca Jacka/Nienawiść Hectora + Super/Uber Bazooka.

Po to aby się cieszyć wyglądem broni, a nie (według mnie) Super Szwajcar wygląda jak jakaś parówka.

A i tak M249 1.klasy i PMK 1.klasy co chwile są w ofercie dnia taniej niż Super Szwajcar i Uber Plecodrap!

1363807594-U871302.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...