Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Beta test - Wrota Hades

foxx1009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby ktoś nie wiedział jest dostępny serwer testowy. Wskoczyłem w te wrota i na razie uważam ze straszny szit. Coś w podobie jak wrota inwazyjne.

33431751965924136262.jpg

silvertcsax.gif

Opublikowano

Hmm.. ale fajnie w grupie polatać a za inwe nie ma nagrody tzn. za ukończenie ich bo nie da się ich ukończyć xD Najgorsze jest to że tylko nie mogę wbić ;<

Opublikowano

Tego gówna nie da się rozwalić. Odnawia mu się osłona i HP i stawia miny cweluch

06767232346799774842.jpg

Ale spryciarz z tego aliena. Obstawia się minami i stawia jak widzicie ta "capsule" która po 5 sekundach wybucha i zabiera wam 45 tyś hp. Właśnie padłem :D

silvertcsax.gif

Opublikowano

Foxx jak ukończysz wrota to powiedź jakie były fale i najważniejsze nagroda bo jak na razie wbić nie mogę O_o

Opublikowano

dzieki jak sie wyswietli to na jaka firme isc? to bym wam pomógł ;)

Właśnie nie, wszystkich na MMO wrzuca. Wyleciałem z wrót już na baze. Można chyba paść tylko 5 razy, za każdym razem jak padniesz wyrzuca cię w dużej odległości od aliena we wrotach z pełną ilością HP, za 6 razem jak padniesz wywala cię na bazie tak jak mnie teraz. Strasznie ciężko rozwalić tego Emperor Siba bo po jakimś czasie to co ma nad nickiem - znak strzału z boostera z plusem - zwiększa mu się i dostaje od niego po 50 kilo na hita, plus stawia na swojej drodze około 10 min i posiada tą umiejętność co ma cytadela - "W drogę".

silvertcsax.gif

Opublikowano

Panowie, jest to temat do dyskusji o wrotach Hades, a nie marudzenia o niemożliwości gry na testowym serwerze.

Opublikowano

Na wybranym przez Ciebie serwerze osiągnięta została maksymalna ilość graczy. Spróbuj później ponownie lub graj na innym serwerze.

Raczej już nie da rady się zalogować. ;-d

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

off jest już serwer? wie ktoś może?

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Tak off fajne testy półgodziny EQ robiłem bo barany zresetowali (10havoc, 24LF4) a teraz skacze we wrota ubiłem 3 siby i reset... BEZNADZIEJA!

Skoro serwer off to chyba można już zamknąć top no chyba że jutro testy się powtórzą :)

Opublikowano

do dupy z takim czymś.

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

na niemieckim forum napisali, że będzie serwer otrawrty na 2 godziny i to było chyba do godziny 16:45

mi tylko tyle udało się nagrać:

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

ja dostałem

100 tyś sepromu

100 tyś promerium

10 mil uri

50 PP

20 tyś energi do GG

Opublikowano

@UP To każdy dostał na start

A ukończył ktoś te wrota i podzieliłby się nagrodą? Na Niemieckim forum już ktoś pisał że je skończyl ale nagrodą się nie pochwalił xD

Opublikowano

ktoś pisał, że się dostaje 8 CDD, 6 kluczy, 20 tyś urki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...