Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PSD Nowy Status postaci

Gość Melanholy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękniutkie CI to wyszło. Jedyne co to te zakładki na dole dałbym inny napis bo tak zwykłą czcionka to taka mało bajerancka :P

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Taki gust mi się nałożył =D

Nie jestem grafikiem, ale mam nadzieję że jakoś to będzie.. ;P - Jestem webmajstrem

Opublikowano

Fajne ale do metina nie pasuje troche ;/ moze gdyby sie troche posciemnalo i dodalo jakis efekt "starosci" ze tak powiem to by sie wpasowalo ;D

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Brzydko to wygląda ;x. Poza tym widzę, że twój layout to wykorzystanie (być może nawet przerobienie) grafiki balmo*y i z tego co mi się wydaje to tło pod status postaci też z tamtego design'u. Nie ładnie tak ripować czyjąś pracę.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

@Xenore

Nie chce mi się wypowiadać na temat ripowania czyjejś pracy z osobą która żadnej nie stworzyła. Fakt buttony są podobne z layoutu do balmory, no ale przykro mi - sam je robiłem ;)

Jak zaczniesz pisać Tutoriale a nie oglądać się za "Gotowcami", wrócimy do tej rozmowy .

Opublikowano

@Xenore

Nie chce mi się wypowiadać na temat ripowania czyjejś pracy z osobą która żadnej nie stworzyła. Fakt buttony są podobne z layoutu do balmory, no ale przykro mi - sam je robiłem ;)

Jak zaczniesz pisać Tutoriale a nie oglądać się za "Gotowcami", wrócimy do tej rozmowy .

Hahahahah. Teraz to rozjebałeś system. Nie zapominaj się randomie. Jestem tutaj trochę dłużej niż ty i swoje wiem. Być może popełniłem błąd oceniając, że to przerobiona grafika chujmorki. Poza tym nie znasz mnie więc skąd możesz wiedzieć co zrobiłem a czego nie zrobiłem?

A co do twojego ostatniego zdania to myślisz, że co? Przyjdziesz, jebniesz jakąś gównianą grafiką i masz się za nie wiadomo kogo?

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

@up

Znam tego pana bardzo dobrze, mam spory staż na forum. Dlatego można mi chyba ufać.

Zapewniam, że to jest jego autorska praca, jeżeli nie możesz tego zobaczyć po układzie wszystkich grafik w PS. To chyba nie mamy o czym rozmawiać.

Wszystko masz na tacy, wyjdź człowieku. Przez takich jak ty, forum upada.

@topic

Super praca, oby było ich więcej.

Ładnie ogarnięte w PS. Szkoda, że jakoś nie umiem dograć tego do metina.

Może ktoś mnie wyręczy :P

Albo i nie :)

Opublikowano

Mi się nie podoba .. nic specjalnego tam niestety nie ma. Co do szablonu to na starcie widać że ściągane z balmo*y i tutaj nikogo nie oszukasz, zmieniłeś jedynie buttony na zwykłe i dodałeś paskudną czcionkę .

2863366318.png

Opublikowano

Nowa trzciąnka musi być i bedzie Lajk ;)

Signe Hejter Su - tylko on pisze tak źle :(

Popraw linki w code :)

Lal

@Xenore

Wrzuć ten desing na forumka to go zakoduję a nawet mogę oskryptować ^^...

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Signe Hejter Su - tylko on pisze tak źle :(

Lal

Wrzuć ten desing na forumka to go zakoduję a nawet mogę oskryptować ^^...

Jest oskryptowany obiektowo + dodane funkcje takie jaki żaden serwer mt2 nawet nie wymyślił ;)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...