Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting na Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytanie czy jest coś takiego jak darmowy hosting na hamachi np 3gb ram aby postawic serwer na tamtym hostingu a zarządzac serwerem z mojego komputera ktory ma 512mb ram (wiem slaby) np zmieniac bony itp ?

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Mozesz postawic serwer u kolegi na komputerze i laczyc sie z mysql u sb..

Lub mozesz wykupic sb taniego vps'a

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Możesz postawić na innym kompie i z navicat możesz sie łączyć tylko że musisz być w sieci.. jak nie rozumiesz napisz na PW bo nie bede spamil

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

no tak ale dalo by rade cos za free? a jak nie za free to moze cos bardzo taniego tak do 5zl :P

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

A wytlumaczy mi ktos co to te vps ?

531ms4.jpg

Opublikowano

Najtanszy VPS i jedziesz ; )

Jak nie masz aktualnie piniedzy, to powiedz koledze postawi serwer i po prostu będziesz się laczyl z MySQL i tyle ; ] .

Jak nie rozumiesz czegos to chętnie pomoge na PW ;xxx .

Opublikowano

Meffi dobrze a co do kolegi moge postawic na jego kompie no hamachi ? Oplaca sie ?

531ms4.jpg

Opublikowano

!OMG!

o czym wy ludzie do mnie mówicie jestem całkowicie zielony a wy odwalacie jakies bsd bs abs wtf?

prosiłem o zrozumiałą wypowiedz i łatwą

531ms4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...