Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowi Gracze

4Gen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.
Mam takie pytanie jak sa dobierane osoby do bitwy?
Bo to co sie dzieje wydaje mi sie troche nie sprawiedliwe otoz zaczalem grac w War Thundera i wybralem nacje amerykanska (wydaje mi sie fajna) mam obecnie 3 lvl tej nacjii i myslalem ze bede w czasie bitwy miec doczynienia z ludzmi ktorzy sa na podobnym poziomie w innych nacjach ale dzisiaj o godzinie 23 zauwazylem ze jakis typek sie wybil prawie 4k pkt mial z ciekawosci go sprawdzilem mial 7 lvl nacjii angielskiej...

Tak bedzie ciagle ze bede grac ze znacznie silniejszymi od siebe czy z ludzmi na poziomie?

Pozdrawiam 4Gen

...Vess/4Gen/VanBoogie...

30ab0c774b1bc1d2dac36c06cbfe2c37.png

...WHAT?...

Opublikowano

Z tego co wiem to dobierane osoby są według levela samolotów które ma się w hangarze. Tzn. jeśli w hangarze masz samoloty np. od drugiego do czwartego levela, to zaliczasz się do czwartego.

mam nadzieję, że wyjasnilem.

Opublikowano

No wydaje sie niby logiczne ale wciaz nie wyjasnia mi to dlaczego ja majac 3 lvl nacji i latajac maszyna z tego lvla mialem przyjemnosc mierzyc sie ze spitfirem mkII?
Z tego co widzialem on jest na 6 lvl....

...WHAT?...

Opublikowano

To właśnie też jest dla mnie zagadką. być może to są jakieś bugi, albo mało graczy jest w kolejce i ktoś z wyższego levela gra z nami. Coś z tego:-)

Opublikowano

Czy to jakaś zagadka? Nie wydaje mi się. To jest Beta, aż tak dużo ludzi nie gra. Maksymalnie 30 tysięcy. W jednym momencie jak spojrzysz w tabela przy wyszukiwaniu zdarza się,że gość np. 9 lvlem trafi na bitwe z 5 lub nawet niżej poziomami. Druga sprawa, tak jak pisał kolega Cali19,że można mieć nawet 20 poziom nacji i wziąć sobie same rezerwy i śmigać z nowymi graczami. Też czasem tak dla beki robie. Pamiętajcie,że to Beta. Pretensje będziemy mogli mieć jak już będzie gra wydana.

Opublikowano

W sumie kolego masz racje :)

WIELKIE DZIEKI ZA ROZJASNIENIE :)

...WHAT?...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...