Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać za 6300PZ

Expeliarmus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)
Posiadam już prawie 6300pz i zastanawiam się najbardziej nad postaciami: Vi, Fiora, Varus. (mogą być inne)
Do tej pory najlepiej mi szło: Volibearem, Akali i Graves (z darmowej rotacji).
Szukam czegoś , żeby nie padać i zadawać mega (lub dobre) dmg :D
Polecajcie i mówcie jakie są + i -.

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

Poleciłbym Fiorę

• Aoe ult idealny do teamfighta, niegdyś wsmocniony Tiamatem dziś chyba jego odpowiednikiem (nazwy nie pamiętam ale jest taki item)
  • Double Dash + Mov Speed // Mobilność
  • Bardzo łatwo kontruje postki ze skillami które podchodzą pod ataki fizyczne dzięki W (Nasus, GP)
  • Sustain
Opublikowano

za 6300 jest wiele postaci tego typu, zaczynając od vi a kończąc na jayce

ja osobiście polecam ci wukonga. jest za 4800 a można nim cerrować gry

ponadto jest bardzo mobilny - od mida, przez jungle aż do solo topa

serdecznie go polecam

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Poleciłbym Fiorę

• Aoe ult idealny do teamfighta, niegdyś wsmocniony Tiamatem dziś chyba jego odpowiednikiem (nazwy nie pamiętam ale jest taki item)
  • Double Dash + Mov Speed // Mobilność
  • Bardzo łatwo kontruje postki ze skillami które podchodzą pod ataki fizyczne dzięki W (Nasus, GP)
  • Sustain

Właśnie się nad tym zastanawiam. Nie wiem, czy będę umiał sobie z nią poradzić, gdyż nie ogarniam dynamicznych postaci typu Master Yi.

Polecam Dianę.

Diana niestety odpada :) Jakoś nie podoba mi się jej gra i skille (zaobserwowałem, gdyż jest teraz w darmowej rotacji)

za 6300 jest wiele postaci tego typu, zaczynając od vi a kończąc na jayce

ja osobiście polecam ci wukonga. jest za 4800 a można nim cerrować gry

ponadto jest bardzo mobilny - od mida, przez jungle aż do solo topa

serdecznie go polecam

Wukongiem grałem niegdyś (raz), gdy zaczynałem grę (~miesiąc temu) i był w darmowej rotacji. Niestety słabo mi szło, wręcz tragicznie, ale tak jak mówię-dopiero zaczynałem. Jednakże także nie podobają mi się jego skille.

PS. Nie potrafię grać w jungli, ponieważ nigdy nie próbowałem. Nie widziałem go nigdy na Midzie ;]

Dziękuję wszystkim za pomoc i czekam na dalsze propozycje :) Może w końcu ktoś mnie całkowicie przekona lub dana postać będzie miała największą ilość głosów :>

Opublikowano

jestem po stronie Pherleauxa, Fiora to bardzo dobra postac, jej damage lepszy od Garena, lecz ulta nie, ale bardzo bardzo polecam Fiore

Garen to bardziej tank :) Jest to postać dla na prawdę początkującego.

Dziękuję za opinię.

No cóz, mamy 2 punkty dla Fiory :)

Opublikowano

Mordo kupuj Jayce'a nie pierd.l się na tym forum tylko kupuj go i nabijaj na następną postać a nie cały dzień na forum siedzisz i się zastanawiasz <3

Opublikowano

Mordo kupuj Jayce'a nie pierd.l się na tym forum tylko kupuj go i nabijaj na następną postać a nie cały dzień na forum siedzisz i się zastanawiasz <3

Na forum wchodzę czasem, jak mam czas, żeby sprawdzić czy są nowe odpowiedzi :)

Jayce, hmm... Z tego co zauważyłem to troszkę mały damage ma, długo też nie postoi, bo taki bardziej między AD a ADcarry. Niby "pseudo" system ucieczki, bo szybkość ruchu w barierze ma, ale czy ja wiem? ;/

Może coś się więcej wypowiesz na jego temat i wyczerpiesz temat, tak jak to zrobił np. Pherleaux.

Opublikowano

Witam :)

Posiadam już prawie 6300pz i zastanawiam się najbardziej nad postaciami: Vi, Fiora, Varus. (mogą być inne)

Do tej pory najlepiej mi szło: Volibearem, Akali i Graves (z darmowej rotacji).

Szukam czegoś , żeby nie padać i zadawać mega (lub dobre) dmg :D

Polecajcie i mówcie jakie są + i -.

Polecam Rengara .... Szybko leczy stracone hp Duże Demage zazwyczaj ma First Blooda ;] Lub Elise . < Dobra na rankedy . Lub Graves/Fizz/Talon ;]

Opublikowano

Polecam Rengara .... Szybko leczy stracone hp Duże Demage zazwyczaj ma First Blooda ;] Lub Elise . < Dobra na rankedy . Lub Graves/Fizz/Talon ;]

Rengar. Dobry w early, ale słaby w teamfight'ach ze względu na jego skille.

Elise. Myślałem o niej, chociaż trochę ją jadę, jeśli gram dobrą postacią (którą ogarniam).

Graves. Też już chyba wypadł mi z głowy ze względu na jego papierowość i słabość w late game.

Fizz. Odpada. Był w darmowej rotacji i nie potrafię nim grać.

Talon. Ciekawa postać, jednak musiałbym się jej bliżej przyjrzeć podczas gry :)

Wiem, że wybrzydzam, ale taki już jestem :D W końcu muszę przecież coś wybrać ;]

Opublikowano

Kup sobie op scierwo Dariusa :D mocny offtanka ,ma jebniecie,krwawienie ktore dzialala jak ignite , mini graba,i harras z q ,minus to brak systemu esc ale cos za cos :)

Opublikowano

Kup sobie op scierwo Dariusa :D mocny offtanka ,ma jebniecie,krwawienie ktore dzialala jak ignite , mini graba,i harras z q ,minus to brak systemu esc ale cos za cos :)

Darius troszkę nie brany pod uwagę, gdyż brat kolegi nim gra, a często gramy wspólnie. Po za tym słyszałem, że na rankedach jest banowany :) (Mimo, że mam dopiero 24lv, to myślę też o przyszłej grze xD)

Tak pooglądałem tematy i posty na forum i spodobała mi się Elise (którą tutaj polecał @koral7 :), chociaż podobno trudno ją ogarnąć. Sam miałem z nia do czynienia i strasznie mnie denerwował jej stun :>

Opublikowano

Co do Fiory, to gram nią w uj czasu i powie ci, że dopiero po ok miesiącu gry, naprawie nią ownie - troche trudna do ogarniecia, najlepiej zrobić do niej swojego builda, bo te co sa na necie sie nie sprawdzają, przynajmniej dla mnie, ja mam swój własny styl gry. Ale jak chcesz postać z wyjebanym dmg to bierz śmiało, tylko powiem ci, że z tankami za dużo nie zwojujesz.

//gif w sygnie

Opublikowano

Akali po 6lvl na combo zjadasz kazdego op assasin

Posiadam już Akali :) Lubię tą postać, ale już mi się powoli nudzi.

Co do Fiory, to gram nią w uj czasu i powie ci, że dopiero po ok miesiącu gry, naprawie nią ownie - troche trudna do ogarniecia, najlepiej zrobić do niej swojego builda, bo te co sa na necie sie nie sprawdzają, przynajmniej dla mnie, ja mam swój własny styl gry. Ale jak chcesz postać z wyjebanym dmg to bierz śmiało, tylko powiem ci, że z tankami za dużo nie zwojujesz.

Zmieniłem zdanie i wybieram teraz pomiędzy Jayce ♥ (bardzo mi się spodobał) , Varusem.

Zależy, który lepszy, ale do tego powstanie zaraz specjalny temat.

Prosze się tam wypowiadać :)

TEN TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...