Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd "GameGuard Error: 114"

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, co dopiero sciągnełem gre i ja zpaczowałem, wyskoczył mi ten błąd przy włanczaniu gry, wcisnełem "ok" i wyskoczyłą mi strona http://global.nprotect.com/GGP_download/index.php?user_lang=en ma to ściągnąć ?? co to w ogóle jest i do czego?

Edit.

Teraz jak włączam grę to włącza mi się tylko strona http://muonline.webzen.com/main i nic więcej, Co jest grane ?

Opublikowano

Dalej odmowa dostepu, zzrboie restart

Edit.

Udało mi sie usnąć ale dale przy włączeniu ten sam błąd ;/

A co to jest za program do czego ons służy ?

Edit.
A możliwe ze brakuje mi jakis sterowników czy programów? bo widziałem ze gra wymaga jakieś tam sterowniki;p

Opublikowano

ale chodzi Ci o tą całą instrukcje od góry do dołu? czy program nProtect ?

Co do instrukcji nie jest az tak kumaty z ang ze by zrozumiec cały tekst;p

Możliwy jest ten błąd z powodu ze nie mam sterowników DirectX czy cos takiego??

Edit.

Co do instrukcji, jak sprawdzam dxdiag i wyswietlaja mi sie dane, to nie zgadza mi sie jedno Ekran>urządzenia>Nazwa;Radeon x300/x550/x1050 series

i jak wszedłem na dxdiag to wcisnełem odruchowo "nie" jak to teraz zmienić na tak? po ponownym wejsciu nie wyskakuje mi komunikat( to był komunikat o aktualizacji certyfikatów)

Opublikowano

oka, ale nie posiadam anty wirusa;p mam przeskanować tylko folder z gra?? :D

Edit:

oka myślałem ze dzisiaj sobie zagram ale chyba nie wyjdzie;/ jutro przeskanuje kompa i wyczyszczę go ze śmieci i wtedy będę to instalował i sie bawił ze sterownikami, bo nie mogę otworzyć strony microsoft i ściągnąć najnowsze sterowniki DirectX i w dodatku coś z dźwiękiem sobie zrobiłem bo mi muzyki na kompie nie odtwarza ;/

Ps. Z tego co sie doczytałem to mam DirectX 9;p

Opublikowano

Przeczyściłem kompa wszelkimi programami, antywirusem też, odinstalowałem MU i zainstalowałem ponownie teraz, właśnie paczuje mi sie MU( trosze to potrwa ) po zpaczowaniu pobierze mi sie folder GG, i będę odpalał grę :) directX 9 z tego co widziałem to mam 9;p ( dźwięk wrócił po restarcie kompa )

Mam do was pytanie takie, bo w folderze z grą mam ikonę do odpalania "main"(main WebZen) i "Mu"(Mu Auto Update) jest jakaś różnica którą odpalam grę ?

Opublikowano

Za co ostrzeżenie ? za odświeżenie tematu przed upływem 24h ?.
Nie było mnie troszku bo mi się komp zepsuł i chyba będę musiał zrobić format, ale udało mi sie zrzut z ekranu zrobic i zgrac na pendriva, może coś poradzicie ? bo mi przychodzi tylko format pod uwagę;p

Wiec tak tu jest zrzut http://w532.wrzuta.pl/obraz/38SmekpakiF/problem_z_kompem od razu po włączeniu kompa włącza mi sie ta ikonka i komputer mi się restartuje;/ (jeśli szybko wcisnę "ok" komputer sie nie wyłancza i tak jest za kazdym razem, ale to są setne sekundy i nie zawsze zdążę ale zrzut udało mi sie zrobić ) i nie wiem co teraz zrobic, juz dawno zrobił bym formata ale nie mam na razie windowsa;/ i w tym czasie chciał bym się was spytać o zdanie co mam zrobić lub macie jakieś pomysły ;/ ta ikonka wyskoczyła mi jak chciał usunąć folder z muzyki (pusty, co sam system go zrobił, takie repliki) i teraz jest tak za każdym włączeniem kompa ;p

Nie mam gdzie to napisać więc pisze tutaj, mam nadzieje ze ktoś pomorze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...