Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smocze noże ;x

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar wrócić na swojego daggera 62lvl z skilami na G i chcę wbić tam poziom 65 aby ubrać smocze które zamierzam kupić ;x Lecz nie wiem które smocze bardziej opłaca się kupić: Smocze+4/6 10l kd+4 czy może Smocze+9 bez bonów kd+4. Takie smocze+9 z kd są w tej samej cenie co smocze +4/6 z 10l ;/

I nwm które bd więcej bić te +9 czy +4/6 z 10l?

Opublikowano

Jak dla mnie lepiej +9, a jak chcesz bony wbić to rob ten 20 lvl postaci i otworz skrzynie ucznia 3 dodania/zmianki i bonuj :)

ehh...

@Topic: Moim zdaniem te +4/+6, bo możesz dalej kuć do +9 i nawet możesz kupić bez kd, włożysz sobie po drodze do +9 :)

Opublikowano

Jak dla mnie lepiej +9, a jak chcesz bony wbić to rob ten 20 lvl postaci i otworz skrzynie ucznia 3 dodania/zmianki i bonuj :)

Panu już podziękujemy dobranoc.

Ja i ulepszać? Tiaaa :D Raz ulepszałem już riba z +6 na +9 60bodzi i miałem riba +4 więc o ulepszeniu smoczych można zapomnieć :P

Opublikowano

Odpowiem na pytaie pytaniem. Co będzie dla Ciebie łatwiejsze, zrobienie 10 luda w sztylcach, czy wykucie ich na +9? Ja bym brał te 4/6 i kuł na +9, bo te 10 luda mogą wypaść po jednej zmiance, albo po kilkudziesięciu...

Opublikowano

Typie, te zmianki i dodania działają na broń i zbroję tylko do 40 lvla.

Ja Ci polecam kupić +6 z ludźmi, bo z bonami jest różnie, ja żeby wbić 10 ludzi do bojowego wydałem 27 zmianek, a znajomy za 2 zmianką 10ludzi 12 zręki...

Jeżeli nie lubisz ulepszać, to kup +9 i poczekaj do jakiegoś eventu i bonuj :]

//edit.

@UmcioDumcio, ohm, sry. Pomyliły mi się cyferki.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

+6 przy eventach co są teraz każdy w eq ma po 40 pereł ( drop z metinów ) więc o perły lajt a bodzie dostaje się ze skrzyń więc problemu nie ma :D

Opublikowano

polecam tom drugom obcję tak jak podałes hakramy+1 jak znajdziesz jaa ih urzywalem i wbilem 99 lvl w dwa dni ot kupna mojih hakramuf z bonami na ... ńe pamientam dokladnie ale hyba na kripery

Pomogłem daJ Lajkuf durzo xDDD <22 ;**&*

Ja umne wszystko na pewno lepiej ot ćebje<22.!!!!!!!!

Opublikowano

Typie, te zmianki i dodania działają na broń i zbroję tylko do 30 lvla.

Jak nie wiesz też to się nie wypowiadaj

Zielona Siła

Z odrobiną szczęścia dodaje do jednego z Twoich przedmiotów nowy
bonus (maks. 4 bonusy). Można go używać tylko na broń i zbroje do
poziomu 40.

Mi się wydaje ze bardziej się opłaca kupić te +4/6 z 10l ponieważ teraz perły są w miarę tanie i można je upnac na +9 bez problemu

Opublikowano

No tak perły są tanie ale wszystkie prócz białej... Biała perła kosztuje 80kk a reszta po 5/10kk (S1) więc żeby wykuć je na +7 bym musiał wydać koło 400kk minimum a później i tak bym to palil na +8/9 i by wracało na +6 ;x wiec lipa troche :(

Opublikowano

@UP

by mi się chciało pobierać priva to bym tak zrobił :) I od tego chyba jest forum żeby pytać więc ja to robie a nie oczekuje odpowiedzi "Wejdź na priva sprawdź" lub "Kup i porównaj co za problem" ... :)

Opublikowano

Ja polecam kupić te +4 z 10 l Ponieważ w końcu wbijesz je na +9 i będzie satysfakcja ,że 10l a jak teraz kupisz te bez Bonków to potem pomyślisz ,że mogłeś wziąć te z 10 l ... :)

Opublikowano

Moim zdaniem kupić zdecydowanie te pierwsze , na pl'u teraz to nie problem coś ulepszyć na +9 , więc takie noże +4/6 szybko wykujesz na +9 bo z ulepszaczami nie jest trudno,

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Jak już mówiłem biała perła jest strasznie droga więc nie wiem czy nie problem z ulepszaczami :) Koszt takiej jednej perełki to 80kk gdzie smocze+9 czyste są za 200kk :) Do tego licząc ze na te+7 spali mi minimum 5razy do tego do tego dojdą koszty bodzi i reszty pereł ;x Wyjdą mnie taniej smocze+9 10l ;x

Opublikowano

Po co pytasz jak z góry mówisz, że spali albo perła za droga? Kup od razu +9, bo widzę, że większość ludzi proponuje Ci kupienie +4/6 10l, a Ty i tak na nie. Ja też brałbym 10l. Szkoda kasy na bonowanie, a na +9 w końcu wbiją.

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...