Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp na 43 lvl

xPalacio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z takim eq nigdzie indziej nawet nie poexpisz. 390 defa mentalem.... Z mojego doświadczenia to ledwo cały spot brałeś. Bez eq hp nie masz co iść na v1..

Próbuj zarobić na tarcze najpszą, itemki 1,5k pż.

Opublikowano

Z takim eq nigdzie indziej nawet nie poexpisz. 390 defa mentalem.... Z mojego doświadczenia to ledwo cały spot brałeś. Bez eq hp nie masz co iść na v1..

Próbuj zarobić na tarcze najpszą, itemki 1,5k pż.

Jestem woj body ._.

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

Ogólnie ja expiłem wojem do 51 na BO leci słabo bo to wkońcu PL ...możesz iść do v1 ale też tam dużo nie weźmiesz bodziakiem bo eQ nie za mocne ...

sygna_player.gif

Opublikowano

Zróbćie mi spis co mam zmienić (nie mam 2kkk budgetu więc nie wymyślajcie jakiegos eq 5b itp.)

Tylko najważniejsze zmiany żebym ogarniał w v1.

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

Niemożliwe, że na tym levelu tak słabo Ci na BO exp leci. Ja w pt z buffem dobiłem buffowi 40 i sobie 48 lvl. Mam zamiar jeszcze tam poexpić do 50+. Ja na Twoim miejscu nie spieszyłbym się z expem tylko eq podciągnał. Zrób jakiegoś dropa, zarób na żelaka 8/9, kup okrągłą +6 (zrób w dt na 7/8), ulepsz srebrną na +8 chociaż, ebonki na 7, naszyjnik, buty z +1k, +1,5k hp. Do tego buff i bierzesz całego spota na BO i expi się naprawdę przyjemnie.

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

W zbroji mogły by być od defa i uchylki +3/4 fms z od kryta i potwora śr 25 + , tarcza okrągła min. +7 , ebo +7 zamiast srebrnej branza 1 k hp i buty i naszyjnik 1 k hp ...

sygna_player.gif

Opublikowano

Podsumowanie :

- Zrób dropa

- Potrzebne Ci eq z 1,5k HP.

- KD uchylenia oraz deffa w zbroi.

- Fms sr +20 z kd potwora oraz kryta

- Eq ulepsz na +7/8/9

- Jeśli chcesz expic w V1 wykmiń buffa..

- Najlepiej podkręć troche skille.. bo masz na M1 a to dosyć cienko.

- Postaraj się mieć w eq bony % do pż.

Opublikowano

Teraz czas na zatrzymanie się i zrobienie ekwipunku do v1/v2.

Potrzeba Ci będzie sporo defa,hp gdyż nie ma jako takich abs na te pająki,skorpiony etc. jedynie na potwory.

W FMS musisz koniecznie podkręcić sr albo kupić z wyższym średnim. Najlepiej 30%+

Ebonitki na +9 koniecznie,Okrągłą tarczę załatw +6/7,Srebrną możesz dokuć do +9 lub możesz wziąć tą z białego złota na 42lv. choć nie musisz jeżeli znajdziesz jakąś branse z 2khp. Żelak na razie ujdzie. Śmiertelka jest w miarę w porządku lecz możesz wyposażyć się lepiej w Smoczą Zbroję gdyż ma więcej defa (Oczywiście +8/9)

Butki by się przydały skórzane kozaczki +9 dają Ci tam Abs na strzały i przydadzą się później.

Do tego Buff 30/35% powinien być przydatny. Możesz wyposażyć się w wierzchowca np. dzika lub expić po prostu z bojowca.

Oczywiście podstawą są mocne skille więc dopracuj tą aurę tak na m5/6 na to v1 a do G staraj się dobić do v2.

Jeżeli masz jakieś pytania śmiało zapraszam Cię na PW.

Opublikowano

Pokupuj itemki +0 (FMS'y, RIB'y, Bransoletki, Zbroje itp.) i leć do DT ulepszać. Oczywiście musisz się zabezpieczyć i iść z jakąś grupą. Trzymaj się przy ścianie aż dojdziesz do kowala.

Jak zdobędziesz trochę kasy - na ezotach dobij 45, zakup Smoczą Zbroję.

Opublikowano

Pokupuj itemki +0 (FMS'y, RIB'y, Bransoletki, Zbroje itp.) i leć do DT ulepszać. Oczywiście musisz się zabezpieczyć i iść z jakąś grupą. Trzymaj się przy ścianie aż dojdziesz do kowala.

Jak zdobędziesz trochę kasy - na ezotach dobij 45, zakup Smoczą Zbroję.

Widac ze sie znasz .. :) Po co ma riby i fmsy ulepszac w dt jak nie trzeba na nie ulepszaczy ? po 2 na ezotach słabszy exp niż na BO po 3 smocza teraz jest gorsza niż śmiertelka bo do niej można dodać bony ze skrzynek ucznia .

@topic

do 45 na bo, podciąg eq miedzyczasie . Okragla tarcze +7, ebo +8 branse 1500hp, naszyjnik rowniez i buty . Potem rozkminiaj bufa i ciśnij na V2 szpony :) i tak do 61 pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...