Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wiedźmin 2 ER - Problem Akt II

Shaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , mam pewien problem otóż posiadam orginalną wersję wiedźmina 2 edycje rozszerzoną, i jestem mniej więcej na początku aktu II (misja z uratowaniem Saskii).Mianowicie, dostałem od Trollicy chustę (wstążkę) Triss, i mam ją zanieść do Filippy.. ale jak podchodze do jej chaty, to przybiega wieśniak i mówi, że jej nie ma, jej pomocniczka(Cinthia czy jakoś tak), mówi, że jest u Saski.. ale do cholery wejść tam nie można bo elfy pilnują.. zadania główne mam na etapie "czekaj na rozwój wypadków" i nie mam pojęcia co można zrobić.. jak macie jakieś pomysły. Mam nieśmiertelnik, a róże pamięci mogę zdobyć dopiero po tym jak odnajdę Triss, czyli oddam chuste Filippie która siedzi przy Saski xD a królewską krew od Stenissa mogę zdobyć dopiero po oddaniu chusty Triss i uratowaniu go od ścięcia przez chłopów

Znalazłem również kryształ mocy , i muszę go oddać Filippie której do kurwy nędzy nie ma w domu

Tak więc nie mogę zrobić innych misji , bo jedna jest uzależniona i powiązana jest z drugą.

Ma ktoś może jakąś radę? albo mógłby ktoś poratować savem zaraz po tym jak się oddaje chuste Filippie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...