Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Karma MID or SUPP

Krekis

lol  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Aleja

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Grałem przed chwilą na midzie: 10/1/7, to Q ma zajebisty harras, AOE i dobre przeliczniki. W jest najpotężniejsze mantra + W slow mega dmg i procentowe healowanie sie.

Teraz nie idzie nią na supporta bo nie może dawać przyspieszenia sojusznikom.

.

Opublikowano

Jeżeli zrobisz się pod ap, wygrasz z niektórymi postaciami z łatwością na midzie. Ja sam wielokrotnie grałem przeciwko karmie na midzie, jak nie było jeszcze patcha. Zrobiła się pod ap, nie dość że tak nas cisnęła, to jeszcze ta olbrzymia tarcza.

Na Supporta się nadaje, ale nie tak jak na mida. Jak dla mnie Fifty Fifty -> 50% / 50%.

EDIT:

Lecz jak zauważyłem po tym patchu, większości nią gra pod "AP" Lepsze przeliczniki, większy harras z "Q" + AOE. Coś mi się zdaje, że znowu będzie następna OP postać. Czyli nic nowego w lolu :D Grałem tylko dzisiaj raz przeciwko niej,lecz ta Karma szła pod AD :< Nie wiem z jakiej paki, i dlaczego. Ale to już jej stworzony umysł.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Mid, teraz nie opłaca się iść na supporta - ma tylko osłonkę dla sojusznika, a heal tylko dla siebie.

Grałem wczoraj z karmą na midzie, nie jest taka potężna, wręcz przeciwnie. Karma nie nadaje się ani na supporta, ani na mida nawet po buffie. Cała prawda.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

IMO aktualna Karma to mid.
Chociaż tak jak Lux i Zyra może być grana na agresywnym bot lanie :)
Tak jak ktoś wcześniej napisał 50/50% - trzeba wiedzieć, czego się od Karmy oczekuje, żeby dobrze nią grać.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

wg mnie na supporta się już nie nadaje... ta jej tarcza ssie, są lepsze supporty, a co do mida to naprawde zaczęła mi się podobać, dobre dmg, leczenie, troche ta tarcza słaba i przyśpieszenie, ale czasami przydatna, i do tego stunik po czasie

ogolnie grałem już 2 normale nią na midzie pierwszy vs ryze ogolnie go zjechałem, nawet pod wieża mogłem go skillshotować, z mida zszedłem chyba ze statami 6/1 a gre skończyłem, 15/9 oczywiście wiecie dlaczego przegrałem :D

2 gra vs fizz, rownież wygrałem linie, harrasowałem go cały czas z Q, i kiedy miał pół hp, całe combo i go nie było, gra skończona 5/3/7 wygrana przez poddanie :)

wg mnie karma jest teraz godną uwagi postacia, pogram jeszcze kilka normali i kto wie, może zaczne nią carrować rankedy :D

Opublikowano

Na midzie chociaż coś robi, za to na supporcie zawsze klnę jak mi się trafi, ponieważ ten champion jako support jest dla mnie useless.

Opublikowano

Grałem wczoraj z karmą na midzie, nie jest taka potężna, wręcz przeciwnie. Karma nie nadaje się ani na supporta, ani na mida nawet po buffie. Cała prawda.

Bo nie umiesz grać i pewnie rushujesz 4 rabadony? Wracaj do brązu...

Karmą grałem tylko mida przed reworkiem i nadal gram nią mid...Ma dobry harras i sustain więc jak dla mnie mid.

Opublikowano

Karma na mida, dzisiaj grałem mecz i Karma była na midzie a u nas Akali, karma skończyła ze statami 7/1/0, a akali była taka zgnębiona, że nic nie robiła o_O

KARMA SO OPPPPPPPPPP

Opublikowano

Nowa Karma to teraz taka przeróbka LeBlanc... Co do głosowania to oczywiście mid jak dla mnie ;)

Opublikowano

Bo nie umiesz grać i pewnie rushujesz 4 rabadony? Wracaj do brązu...

Karmą grałem tylko mida przed reworkiem i nadal gram nią mid...Ma dobry harras i sustain więc jak dla mnie mid.

Nie jesteśmy sobie na Ty, więc nie zwracaj się do mnie takim tonem, dobrze?

Wiesz, ja w przeciwieństwie do Ciebie coś osiągnąłem, a nie tylko marny gold czy też nawet platyne, grałem go4lola na weście, uzyskałem 12 miejsce. Ponadto, myślę, że mam większe doświadczenie od Ciebie w tej gierce, gram od początków jej istnienia.

Chciałeś zabłysnąć? Nie zabłysnąłeś, karma była, jest i będzie zbędna, myśl sobie co chcesz, ale autor prosił o wypowiedź osób WSZYSTKICH, nie masz prawa krytykować tego, co napisałem. Karmą sobie możesz grać na goldzie, tam carrować gdy w postaci statów 7:2:4, ale nie na wyższym poziomie. Harras? Jak nie trafi z Q to z czego zrobi dmg, możesz mi wytłumaczyć? Nie wydaje mi się, by dmg z W naprawdę robiło kolosalne obrażenia ( to samo dotyczy klawisza Q ).

Udowodnić Ci jaka karma jest słaba? Zapraszam do gry, a nie tutaj za herosa robisz :)

Pozdrawiam i Wesołych Świąt

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Niby szykował się fajny ap carry i pewnie będzie z tym wiele prób, mi jednak wystarczył sam custom by stwierdzić ze ma za małą bazę w skillach, przy czym średnie przeliczniki by być sensownym wyborem na Mida, a szkoda bo skill setup nie źle się prezentuje.

Opublikowano

Nie jesteśmy sobie na Ty, więc nie zwracaj się do mnie takim tonem, dobrze?

Wiesz, ja w przeciwieństwie do Ciebie coś osiągnąłem, a nie tylko marny gold czy też nawet platyne, grałem go4lola na weście, uzyskałem 12 miejsce. Ponadto, myślę, że mam większe doświadczenie od Ciebie w tej gierce, gram od początków jej istnienia.

Chciałeś zabłysnąć? Nie zabłysnąłeś, karma była, jest i będzie zbędna, myśl sobie co chcesz, ale autor prosił o wypowiedź osób WSZYSTKICH, nie masz prawa krytykować tego, co napisałem. Karmą sobie możesz grać na goldzie, tam carrować gdy w postaci statów 7:2:4, ale nie na wyższym poziomie. Harras? Jak nie trafi z Q to z czego zrobi dmg, możesz mi wytłumaczyć? Nie wydaje mi się, by dmg z W naprawdę robiło kolosalne obrażenia ( to samo dotyczy klawisza Q ).

Udowodnić Ci jaka karma jest słaba? Zapraszam do gry, a nie tutaj za herosa robisz :)

Pozdrawiam i Wesołych Świąt

Hah, wojenki forumowe? Nie mam zamiaru. Gram od bety, jakby nie patrzeć to 3'ci rok więc nie zabłysnąłeś "doświadczeniem", go4lol? Grałem drużynowe 5x5 i zajeliśmy drugie, nie dwunaste miejsce koleżko (nie wiem czy może podać nazwe bo reprezentuje konkurencje a nie chce %). A niby kim dla mnie jesteś? Niczym więcej niż internetowym napinaczem bo na "pan" albo chociaż duże litery trzeba sobie zasłużyć. Ignoruje wszystkie twoje posty, napinasz się a takich ludzi nie trawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...