Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

doradzcie :P

aeza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mentala 65 lvl

Doradzcie co zrobić aby brać jak najwiecej grupek w v2 szpony

skile:

silne m9

tąpniecie m7

duchowe m3

eq

boga +6 z kd uchyłki +3

magnet+8 czysty

lwia tarcz+9 czysta nie wiem czy warto kupować sokoła +0 15% blok za 5kk na solarze

maska strachu+9

butki 2khp na 23 lvl

srebna branza+9czyste

ebonitowe kolce+9czyste

naszyjnik miedziany naszyjnik 2khp,5przeszywka,4sztylety 10 do pe,kryt 3

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Masz za mało hp. Kupuj eq z hp!

co Ty dajesz tylko w Boga nie mam hp

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Masz w ogóle jakiegoś bufa? Jakbyś miał bufa w miarę dobrego by Ci było łatwiej. Ale tak jak kolega @Up za mało HP. I raczej trochę za mało bijesz. Może pomyśl nad zmianą broni?

Opublikowano

Dużo hp Ci będzie potrzebne + dobry buff.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

mam 13610 HP

bufka mam ale słabe bufy mam

biolog wogole nie tkniety ;p

Opublikowano

Załatw boga +8

szkoda ze biolgo nie ruszony, poniewaz po pamiatkach mialbys 60 defa wiecej

wydrop sobie mega wierzchowca.

Majac militara Mega Wierzchowiec da Tobie az 150defa.

Opublikowano

ref@

Opublikowano

dociągnołem do 1000 DEFA i bufa mam ale słabego teraz ile powinienem dać rady uciągnąć 1 spot na szponach ?

Opublikowano

1150 defa 1 i 2 spot dam rady cały ?:)

Opublikowano

Po co Ci tyle defa ? Daj mi namiary na tego sokola 15 blok chetnie kupie. Rib sr +35 fenki jeszcze zalatw 9 z maska strachu dadza troche na blok i na luzie musisz ogarnac . Jak masz fundusze wymien naszyjnik i bransolete na krysztalowa 1,5-2 k hp i ametystowy 1,5-2k hp regeneracja pz pomaga zielone potki od krolika zalatw i cisniesz jak glupi.

Pozdrawiam CoolMental.

47670d197bdcd.jpg

Opublikowano

a z takim eq jaki mam Cięzko będzie?

Opublikowano

Jako mental przyda ci sie buff, jest to bardzo ważne Magnet wdg mnie nie jest wcale taki dobry, wolał bym dobrego ribka szczerze mówiąc jak z konia chcesz expic. Defa tony ci się nie przyda jak będziesz słabo bić potwory. Najlepsza obrona jest atak ;)

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Silne G + Buffy 35%+ , 750 def'a +, wspomagacze, pieczec mozna zawsze z defem wziąć zawsze więcej, i musisz miec wiecej bonow w itemach bo większość masz czyste.

Opublikowano

Lol,zrób biologa bez niego masz 60 defa mniej.

Jeśli wydropisz mega wierzchowca to bedziesz miał 150 defa więcej.

Czyli razem = 210 defa więcej!

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

dzięki wszystkim za pomoc :)

jak powiedzieliście tak zrobie :)

juz nie dużo silnego zostało do wbijania :) dam rade jakoś :)

i biologa zacząłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...