Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty w Metin2 PL

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widzę są znowu boty na Metin2 PL, ma ktoś info na temat przerzutu itemów?

fffffgggggg.png

6 minut później, nawet nie zaszło wszystko a już inny sklep, z innej postaci:
fffffg.png

Opublikowano

@Zarax
No właśnie pamiętam, ale wątpię żeby to samo miejsce było

@Hajda™

Tego to jeszcze nie słyszałem, można sprawdzić

Najlepiej jakby była wiadoma godzina, CH pewnie 4

Opublikowano

@Zarax

No właśnie pamiętam, ale wątpię żeby to samo miejsce było

@Hajda™

Tego to jeszcze nie słyszałem, można sprawdzić

Najlepiej jakby była wiadoma godzina, CH pewnie 4

A są boty co stawiają sklepy z fmsami/kk/marmurami? Albo małze/perły?

Chyba zaczne w pla grywać pomownie :P

Opublikowano

A są boty co stawiają sklepy z fmsami/kk/marmurami? Albo małze/perły?

Chyba zaczne w pla grywać pomownie :P

Ojjj są ^^, dlatego napisałem po 2, bo patrzę a tam shop o dziwnym nicku i nazwie, i itemki po równych dosyć dużych sumach, nagle go wywaliło, znowu się lognął, 5 sekund i jest znowu, czyli bot na 100%, tylko jak info o przerzucie to najlepiej żeby nieliczny wiedzieli, bo ceny tak podrosną że to masakra...najlepiej zgadać sie na GG konfą w 2-3 osoby ;D

Opublikowano

Ojjj są ^^, dlatego napisałem po 2, bo patrzę a tam shop o dziwnym nicku i nazwie, i itemki po równych dosyć dużych sumach, nagle go wywaliło, znowu się lognął, 5 sekund i jest znowu, czyli bot na 100%, tylko jak info o przerzucie to najlepiej żeby nieliczny wiedzieli, bo ceny tak podrosną że to masakra...najlepiej zgadać sie na GG konfą w 2-3 osoby ;D

Też tak myśle :D

Dziś chyba zaczne grać na PL .

Opublikowano

Na zaprzysiężonych ...

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

W wodzie na WH, na zaprzysiężonych...to będzie miejsce gdzie jest mało moobów, albo nie takie co się rzucają...

Opublikowano

co dokładnie zauważyłeś opisz to jakie królestwo nie w karzdym były przerzuty w każdy tylko eq wystawiały na shopach

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

co dokładnie zauważyłeś opisz to jakie królestwo nie w karzdym były przerzuty w każdy tylko eq wystawiały na shopach

Każdym* jak już

I przerzucały na każdym, niby jak by sklepy wystawiały boty z 1 lvl, z Ribami i małżami? musiały jakoś przerzucić

A co zauważyłem jest napisane wyżej -,-

Opublikowano

Chętnie bym zaczął od nowa na PL na jakimś serverze , jak chcecie zebrać jakąś ekipke to pisać.

A na jakich serverach widzieliscie boty ? bo ja na moim ( s9 ) nic nie widze.

Opublikowano

Dobra, temat do zamknięcia, chce ktoś dołączyć do ekipy, to pisać na PW.

Opublikowano

nie nie z KAŻYM PRZERZUCAŁY w 1 miejscu i z innych królestw się zchodziłu

CO TY BD Mi to pierdolił jak kradłem im i kupe kasy na tym zarobiłem ....

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

nie nie z KAŻYM PRZERZUCAŁY w 1 miejscu i z innych królestw się zchodziłu

CO TY BD Mi to pierdolił jak kradłem im i kupe kasy na tym zarobiłem ....

Proszę grzeczniej bo ja cie nie wyzywam gościu -,-

Chwalisz się?

Dowód proszę

ja mam:

0221202823.jpg

I nie znasz się to się nie wypowiadaj

Tylko robisz z siebie pośmiewisko i mi ciśnienie podnosisz...

Opublikowano

u red pod drzewkiem na samym dole mapki buhahah stare miejsce mało w tych miejscach wywalali niestey :)

Pośmiewiskiem to Ty jesteś a i tutaj mieli strasznie szybkiego picupa nie dało się dużo ukraść.

Niestety nie mam zdjec phi trudno nie mam zamiaru nikogo przekonywać :)

Opublikowano

tak masz racje botow tam było pełno ale żeby był tam przerzut tego nie spotkałem

Opublikowano

2gwt8pj.png
Tam gdzie zaznaczyłem na pomarańczowo jakieś 2 lata temu nie zapomnę jak siedziałem godzinami, jeszcze na EasyMetin2, zawsze około 50 botów łowiło sobie w najlepsze, a kawałek niżej przychodziły 1lv, boty łowiące podchodziły do nich a ja szarpałem co mogłem z ziemi, ale pickupa miały bardzo szybkiego!
Czerwona kropka to miejsce gdzie wiele razy widziałem przerzut i wiele ss od innych graczy pochodzi z tamtego miejsca, niestety tam za wiele nie ukradłem :(
Jeśli wracają stare dobre czasy to nic tylko się przyczaić :)

Opublikowano

u red pod drzewkiem na samym dole mapki buhahah stare miejsce mało w tych miejscach wywalali niestey :)

Pośmiewiskiem to Ty jesteś a i tutaj mieli strasznie szybkiego picupa nie dało się dużo ukraść.

Niestety nie mam zdjec phi trudno nie mam zamiaru nikogo przekonywać :)

Człowiek który ma na sygnie "hejterską" wypowiedź na temat justina biebera (chyba bardzo go lubisz), który jest dziecinadą uważa że jestem pośmiewiskiem, dzieciaku...idź sobie na privie jakimś pograć

@seba291

Masz rację, na tym czerwonym to ja mam właśnie SS jak podnoszę, a tam gdzie zaznaczyłeś to łowiły, tylko wtedy dało się łowić na ziemi normalnie, a PickUpa nie mieli takie szybkiego, ja sam napisałem i podnosiłem zawsze po 2 EQ małży, kk itp.

A co do tego gdzie są boty, szukałem mniej więcej i nie znalazłem, ale na S25 (Syriusz), widziałem sklepy, MUSZĄ expić skoro mają itemy...szukałem na orkach i imha (bo tam dropią riby, a je wystawiają), ale nic nie było

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...