Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grać czy nie?

Pan Filip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Gralem w metina 4 lata i od 2 nie gralem, powiedzcie co się zmnieniło i czy warto wrócić i czy grać na PL czy na jakimś innym

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Uważam , że warto zagrać na PL , jest sporo nowości , niektórzy mówią , że przez nie PL wygląda jak priv , ale ja osobiście grając na PL nie podzielam ich zdania.

Nowości były , są i będą. A jeżeli wolisz się zabawić na mt , to poszukaj serwera easy/medium w dziale publikacje serwerów.

Na przyszłość pisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/585724-nie-wiesz-gdzie-gra-zapytaj-tutaj/

żeby nie robić spamu w dziale :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak chcesz grać to graj, tylko z umiarem. Osobiście polecam ci pójście na siłownię, niż granie w Metina.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Co wy gadacie. Dobiliście może 46lv na PL i już głupie czy nie ma sensu. Jak dla mnie jest sens grać na PL ale tylko na Solarze, ceny małe, dużo osób pomaga no i fajny klimat. Powiem Ci tak jak najdziesz ekipę spoko do gry to i Tibia będzie dla Ciebie najlepszą gra.

Opublikowano

Najlepiej jest zacząć na s.26 Solar. Dużo ogarniętych graczy . Brak neosów i niskie ceny jak 3 lata temu.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...