Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] VB Net 2010 Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem . Mianowicie mam zrobionego autopatchera do gry metin2 moim problemem jest to , że nie chce mi odpalić metin2.bin autopatcher sypie następującym błędem .

58026855.jpg

3ki.png

Opublikowano

Ponieważ system nie wie czym otwierać plik *.bin.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zmień rozszerzenie pliku na *.exe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Niech plik bat odpala plik *.bin

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Mianowicie nie miałbym nic do tego gdyby odpalał pliki exe , lecz problemem jest to że gdy jest exe nikt nawet obejścia nie bd musiał robić i będzie na cheatach latał co jest trochę chujowe . Prośba z mojej strony dam ci kod mianowicie który ma otwierać pliki exe i jak możesz to spróbuj przerobić w ten sposób by otwierał mi normalnie BIN.

Public Const NEUZ_FILE = "metin2.bin"                                    ' Dateiname des Clienten
    Public Const NEUZ_CFG = "metin2.cfg"                                  ' Dateiname der Konfiguration
    Public Const NEUZ_PARAM = "metin2.bin"                                          ' Start Parameter des Clienten
    Public Const ENCRYPTION_USE = True                                    ' list.txt Encryption benutzen
    Public Const ENCRYPTION_KEY = "ai/HJ0AU?)%U!NAh047AW"                 ' Enctyption Key
    Public Const LOG_CRYPT = False                                        ' Logs verschlüsselt erstellen (ENCRYPTION_USE muss auf True sein)
    Public Const LOG_FORCE = False                                        ' Logs immer erstellen
    Public Const MAX_GZIP = 100                                           ' Maximale Anzahl an Compressionen/Decompressionen gleichzeitig
    Public Const USE_MD5 = True    

3ki.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...