Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno smoczych monet.

Amid121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie czy da sie kupić sm na jakieś stronie, która ma tańsze sm od MEtin2.pl .Chodzi mi głównie o to ze na przykład tangi mozna kupic taniej na metin2.cc a czy jest jakas stronka taka z sm.

Z góry dzięki za odpowiedź :D

thccc.jpg
Opublikowano

Witam , mam pytanie czy da sie kupić sm na jakieś stronie, która ma tańsze sm od MEtin2.pl .Chodzi mi głównie o to ze na przykład tangi mozna kupic taniej na metin2.cc a czy jest jakas stronka taka z sm.

Z góry dzięki za odpowiedź :D

All stronki to fake. SM kupujesz tylko poprzez oficjalną stronę metina a nie inną. Tańszych SM nie ma, można np kupić za taką samą cenę paysafecardem za tyle samo co smsem a mieć trochę więcej SM.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

All stronki to fake. SM kupujesz tylko poprzez oficjalną stronę metina a nie inną. Tańszych SM nie ma, można np kupić za taką samą cenę paysafecardem za tyle samo co smsem a mieć trochę więcej SM.

Okey Do zamkniecia :)

thccc.jpg
Opublikowano

Jak chcesz sm taniej niż na metin2.pl zobacz na allego.pl wpisz np. smocze monety nazwa serwera jaki cię interesuje. To raczej pewny sposób, sam tak kiedyś kupowałem..:P

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...