Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POczątki....

pawel125p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

To są moje początki z tą grą i dlatego chciałbym usłyszeć o niej kilka słów oraz gdzie pobrać itd:)

reklama radia i linki wychodzące

Opublikowano

Mpc nie popiera pkractwa, store.steampowered.com tam wpisz counter strike 1.6, kosztuje około 34zł., sciagasz steama aktywujeaz kod sciagasz ze steama i grasz.

19.png

Opublikowano

mhm a rózni sie czyms piracki cs od zakupionego twoim sposobem??

Opublikowano

Mpc nie popiera piractwa jak juz pisałem, wiec jak chcesz spiracic to wypier**laj stąd.

MPC - Multi player cheats Pomyśl co piszesz Jak by nie popierało to by nie było tu czitów itp

Witam

To są moje początki z tą grą i dlatego chciałbym usłyszeć o niej kilka słów oraz gdzie pobrać itd:)

Pisz do mnie na pw na forum lub na gg 13366225 Bo tu nikt ci nie pomoże

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

up@

Ty popierd***ny jestes... Cheaty to jest piractwo? Fajnie wiedziec człowieku. Piractwo to nielegalne sciaganie programow, a cheaty nie sa płatne i masz je za darmo.

19.png

Opublikowano

MPC - Multi player cheats Pomyśl co piszesz Jak by nie popierało to by nie było tu czitów itp

MPC na prawdę nie popiera piractwa ;) Wstawianie pirackich plików = ban na 2 dni.

Co do cs'a, to między steam a nonsteamem nie ma zbytniej różnicy (na steamie są znajomi, możesz wejść na więcej serwerów i grać w ligach), jednak linku ci tutaj nikt nie poda.

"Udowodnij sobie i znajomym kim jesteś! Wesprzyj jedną ze stron: terrorystów, lub antyterrorystów! Uratuj zakładników! Podłóż bombę! Przetrwaj lub zgiń!"

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

arteekk za twoja osobista kulturę podziękujemy bo rozmowa nie jest na tak niskim poziomie :) chyba nieźle tam Cie szmacą w tym cs :D w końcu podłoga czysta musi być także pozdro:)

a czitowanie a piractwo jest na tym samym poziomie jakbyś sb to przemyślał ale głębsze myślenie Ci nie służy :)

Tytanozz znalazłem kumpla co mnie troszkę oprowadzi po tej grze a jeśli będę miał problemy to sie zgłoszę bo arteekk to osobnik o nadpobudliwym zachowaniu i zaburzeniach umysłowych ;p

Opublikowano

Mpc nie popiera piractwa jak juz pisałem, wiec jak chcesz spiracic to wypier**laj stąd.

Jak pogra chwilę to kupowanie steama się nie opłaca, więc myśl nad tym co piszesz....

Wersja piracka wiele się nie różni, na steam wchodzisz na wszystkie serwery, a na NS na większość. Po za tym na steam masz znajomych, społeczność itd. steam daje ci też możliwość brania udziału w ligach, konkursach etc.

To podstawowe różnice między steam a ns.

Opublikowano

@up

to nie zmienia faktu że ma piracić grę. To jest tak samo jakbyś chciał zagrać w np codmw3 ale nie chce Ci się kupować i pobierasz alterneta.

malpasyg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...