Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Sion AD/Offtank

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Kupiłem Siona i robię go pod hity (na co nikt niestety nie wpadł) jednak martwi mnie sprawa buildu. Dotychczas składałem go buildem offtankowym z Xina:

buty berki, hydra, lodowy, tasak, krwio, nieskończoności (przeważnie do tasaka dochodzę)

Jednak znalazłem na mobafire jakiś stary build pod AD, mianowicie taki:

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/sion-ad-as-nice-heal-hits-198970

Tutaj gościu składa się na początku pod kryta i szybkość, pod tankowatość dopiero pod koniec. Z Hydry a CONAJMNIEJ Tiamatu na pewno nie zrezygnuję bo bez tego nie potrafię farmić (+ ma atak z użycia i dobre bonki pod Siona) tylko nie wiem jak potem, może faktycznie na początku bardziej np. Widmowy + Nieskończoności albo coś tańszego ?

Póki co to podobają mi się itemki Hydra, Widmowy, Ostrze Zniszczonego Króla, Nieskończoności, Krwiopicja, Tasak, Lodowy, tylko nie wiem co i w jakiej kolejności.

PS Sry za polskie nazwy ;p

Opublikowano

Naprawdę nikt nigdy nie budował Siona pod AD AS ? ;f Z kolegą sobie na GG jakoś poradziłem z buildem jednak może ktoś wpadnie na coś innego, piszcie

Opublikowano

Sion AD jest usseles, dlatego że jest teraz HP Meta i jak budujesz się bardziej pod tanka, nie zrobisz dużego dmg, a jak pod figtera to padniesz w sekundę.

PMK3yt4.png

Opublikowano

To mogę się zawsze robić lekko pod HP np. Hydra, Zniszczonego Króla, Lodowy, Nieskończoności, Krwio

Zależy mi na postaciach AD/AS więc spróbuję i Sionem

Po za tym po to mi AD od HP przeciwnika + ~150% kradzieży życia i AS żeby tak nie padać ;p Wiem że w TF może być krucho

@EDIT

dzięki netrodal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...