Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

15 lat i kaloryfer?

Charon ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doradzicie mi jakieś ćwiczenia ? chciałbym w krótkim czasie wyrobić kaloryfer + żeby było ,,mało ćwiczeń'' bo nie powiem, że w chuj nauki mam :C

w chuj nauki powiadasz? ja w twoim wieku nie otwieram nawet książek i jest bezproblemowo, więc szczerze mówiąc masz cały dzień na ćwiczenia, których pełno w internecie. Dieta? Brak.. Wszystko, co potrzebne, ale z umiarem. Bez ton słodyczy, tłuszczów.. Witaminy, białko i tyle.

Opublikowano

Ja proponuje ci ABS choć jeśli nie masz drążka to nie warto, możesz też spróbować A6W też bedą. Jeśli chodzi o dietę nie musisz ich przywiązywać do tych ćwiczeń ,chyba ,że chcesz mieć szybko i widoczne efekty

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

w chuj nauki powiadasz? ja w twoim wieku nie otwieram nawet książek i jest bezproblemowo, więc szczerze mówiąc masz cały dzień na ćwiczenia, których pełno w internecie. Dieta? Brak.. Wszystko, co potrzebne, ale z umiarem. Bez ton słodyczy, tłuszczów.. Witaminy, białko i tyle.

tak? powtarzam klase w gimnazjum ;] nie chce po raz kolejny powtarzac.. slabo mi w sql idzie.. dieta? tzn. wiesz, często chipsy jadam, jakieś fast foody(zapiekanki)... dość często kanapki z masłem i serem.

Opublikowano

Najpierw masa potem rzeźba! Jeśli tej reguły nie znasz to źle z Tobą :D

W Kiepskich to Boczek cały czas robi masę

Jedz zdrowo, trochę aerobów (bieganie, rowerek) i podstawowe ćwiczenia AW6, ABS II.

Opublikowano

Twoje ciało może nie wytrzymać przy ćwiczeniach i zemdlejesz radzę ci trochę przytyć do 65-70 kg i potem na siłownię robić brzuszki a dieta to oczywiście warzywka i mięso z indyka lub pierś z kurczaka.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Mam 14 lat, mój wzrost to 183cm. Waze 70 kilo i jestem szczupły, ale zacząłem ćwiczyć od początku roku i nie narzekam ;). Odżywiaj sie zdrowo, brzuszki itd rób nałogowo :D.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Chyba Cię pojebało jak chcesz na tym robić kaloryfer.

Najpierw masa potem rzeźba! Jeśli tej reguły nie znasz to źle z Tobą :D

Fajnie... Jestem ektomorfikiem więc nie mam ani grama tłuszczu a jednak mięśnie brzucha mam wyraźnie zarysowane i widoczne.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Mam 14 lat, mój wzrost to 183cm. Waze 70 kilo i jestem szczupły, ale zacząłem ćwiczyć od początku roku i nie narzekam ;). Odżywiaj sie zdrowo, brzuszki itd rób nałogowo :D.

właśnie u mnie z odżywianiem ciężko, ciągle jakieś zapiekanki, pizzy i wgl ..

Opublikowano

tak? powtarzam klase w gimnazjum ;] nie chce po raz kolejny powtarzac.. slabo mi w sql idzie.. dieta? tzn. wiesz, często chipsy jadam, jakieś fast foody(zapiekanki)... dość często kanapki z masłem i serem.

no.. to miłego robienia kaloryfera na czipsach i fastfoodzie.

Opublikowano

haha , sam brzuch ? a gdzie reszta ciała ? ty sobie z nas idiotów robisz ?

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Gratulacje jedyna mądra wypowiedź a poprawie tylko, że przestrzeganie diety by wyszło jeszcze korzystniej!

Opublikowano

Gratulacje jedyna mądra wypowiedź a poprawie tylko, że przestrzeganie diety by wyszło jeszcze korzystniej!

No tak, ale w tym wieku nie ma sensu zadręczać się dietami mogącymi przynieść odwrotny skutek. Lepiej, żeby organizm miał wszystko czego potrzebuje, ALE nie zbyt wiele syfu (fastfoody, słodycze...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...