Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowa strona METIN2

Parim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZĘ O ZBICIE KILKU % :)

Cześć , z racji iż pewna osoba ( Kris ) sprzedaje nie swoje strony , to zapraszam do darmowego downloadu strony :)
W pełni wyrażam zgodę na edytowanie strony , lecz bez usuwania stopki .

Dobra to tyle , strona posiada wszystkie potrzebne funkcje :) IS , płatności , itd :)
eebk.jpg

Download :

http://www43.zippyshare.com/v/61025237/file.html

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/url/3227415867f52d5a893102a23d4ef5f5a5955d5be8cb5eeb9ad3d67b2afec767/analysis/1363092751/

sygna.jpg

Opublikowano

Dodaj, że kupowanie zbugowane. Kupujesz najpierw dajmy na przykład : stal, a potem kupujesz bojowego to masz tylko bojowego w magazynie. :)

Ja nie narzekam, bo posiadam własną stronę, aczkolwiek ostrzegam Was. ;)

logoopm.png

Opublikowano

Dodaj, że kupowanie zbugowane. Kupujesz najpierw dajmy na przykład : stal, a potem kupujesz bojowego to masz tylko bojowego w magazynie. :)

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

Kurwa, wy jesteście nie normalni ! Koleś udostępni swoją własna stronę zakodowaną, z layoutem + jest działający IS i wy jeszcze narzekacie że się magazyn buguje , Boże drogi co to za naród....

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Kurwa, wy jesteście nie normalni ! Koleś udostępni swoją własna stronę zakodowaną, z layoutem + jest działający IS i wy jeszcze narzekacie że się magazyn buguje , Boże drogi co to za naród....

Masz racje :D

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

Kurwa,

wy jesteście nie normalni ! Koleś udostępni swoją własna stronę

zakodowaną, z layoutem + jest działający IS i wy jeszcze narzekacie że

się magazyn buguje , Boże drogi co to za naród....

Swoją, ciekawe.. Skrypty pewnie lipne zabezpieczenie 1 stopień is dziurawy ? Mam tę stronę tylko od prawdziwego autora za 200 złoty. A to jest podróbka, stronę mam od startu iVeili po zakupie maszyny kupiłem też stronę.

Opublikowano

daj pliki do mysql bo brakuje

bo mam blond przy dodawaniu news

Ja też proszę o pliki do mysql ;)

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/local/www/apache22/data/include/home.php on line 6 oco chodzi

mam taki blond przy dodawaniu newsa

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/local/www/apache22/data/include/admin/news.php on line 66

DAM LIkE :)

Opublikowano

Stroną dupę sobie można co najwyżej podetrzeć. Słaba grafika (widziałem lepsze). Ja nie użyję.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Można prosić brakujący plik install.php ? z kodu wyczytałem:)

prosze.

+ ta strona nie dziala tzn nie dziala aktywacja e-mail

na e-mial przychodzi mi:

Witaj, tomek868
Dziękujemy za rejestracje na naszym serwerze, aby aktywować konto kliknij w poniższy link:
-------------------------------------------------------------------------------------
http://xxx moja strona.pl/index.php?s=aktiveet&ile=aktivasyon&kodu= -------------------------------------------------------------------------------------
Content-Type: text/plain;charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit

Witaj, tomek868
Dziękujemy za rejestracje na naszym serwerze, aby aktywować konto kliknij w poniższy link:
-------------------------------------------------------------------------------------
http://moja strona.pl/index.php?s=aktiveet&ile=aktivasyon&kodu= -------------------------------------------------------------------------------------

bez linków zewnętrznych

Opublikowano

Mówię wam strona podróbka, skrypty lipa, zobaczył stronę np. www.metroxmt2.pl starą, lub iveila, i pomyślał sobie ohohoho zrobię podróbkę i wstawie na MPCForum.pl i będę miał miliony lajków, to nie prawda, za podróbkę za dużo nie wyrwiesz lajków + dziury.

Ja może udostępnię taką samą tylko prawdziwą, bez dziur, zakodowana i piękna :)Co do strony z tematu, lipa.

Opublikowano

Tu jest sama strona :)
I mówię była pisana z 2 lata temu :)
A co do Ciebie Sheila idź z tego tematu , bo ze śmiechu nie mogę :)

sygna.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna Strona dam ją na swoj Serwerek :)

Powiem ziomek postarałeś się z tą stronką wszystkie potrzebne rzeczy da stronke dla dedyka są dzieki leci like i 5 na profilku :)

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...