Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EmeraldMT2 .PSD Full Editable by Kurlz

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę nie kręcić interesów z Tazzerker - to cygan! CrazyDeep też.

KONIEC WSTĘPU.

EMERALD MT2 .PSD FULL EDITABLE BY KURLZ

AUTOR: KURLZ PRAWA: KURLZ

Podgląd:

LYn.png

Download:

http://speedy.sh/RUYZU/emeraldv2.rar

Hasło:

kurlzdesign

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/119487db7ff80a157664dbeb53461bac9260ca686adb8ae0810b272b5a2a4920/analysis/1363035345/

Dzięki 

Jeśli skorzystałeś, możesz dać like.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na Tazzera nie zrzucaj, dobrze wiemy, że CrazyDeep jest pojebem ;>

@aw

Stronka ładna, ładna. Zacznij grupować warstwy :D

Opublikowano

Na Tazzera nie zrzucaj, dobrze wiemy, że CrazyDeep jest pojebem ;>

@aw

Stronka ładna, ładna. Zacznij grupować warstwy :D

Ch*jowy klient, ch*jowe warstwy.

Wybaczcie za ten chaos w layu. To ostatni tak chaotyczny lay ever.

Opublikowano

Super stronka ;))

Jak się interesujesz TWORZENIEM SERWERÓW METIN2, i chcesz STWORZYĆ to napisz na PW ;D Albo wiesz co... Napisz i tak ... Mam sprawe xD

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Super stronka ;))

Jak się interesujesz TWORZENIEM SERWERÓW METIN2, i chcesz STWORZYĆ to napisz na PW ;D Albo wiesz co... Napisz i tak ... Mam sprawe xD

Niee... może lepiej nie pisz :s

Ch*jowy klient, ch*jowe warstwy.

Wybaczcie za ten chaos w layu. To ostatni tak chaotyczny lay ever.

Jakbyś mnie pałko na gg odblokował to bym od Ciebie kupił xD

Opublikowano

Chciałem od Ciebie grafikę kupić nubie :( W razie czego weź napisz pw to się dogadamy.

@aw

Bardzo dobra praca, dla bardzo złego serwera niestety.

Opublikowano

ma moze ktos stronke

Była stronka ,ale gość co ją udostępniał nie miał praw do nich :D

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

Właściwie wczoraj została udostępniona :P Ale jest pełna dziur ( Ci co pobrali) i czesciowo nie ma wszystkich funkcji wgranych , także można ją sobie wsadzić do kosza ;PP

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Właściwie wczoraj została udostępniona :P Ale jest pełna dziur ( Ci co pobrali) i czesciowo nie ma wszystkich funkcji wgranych , także można ją sobie wsadzić do kosza ;PP

Jaka pełna dziur? Skryptów używałem długi czas i jakoś wszystko działało. Na tuorze mieliście słabą wersję tego ;)

Opublikowano

Nie ma dziur.. Mi działa ta strona :) Musiałem tylko 4 tabele zrobić :D

PS. Maci może PSD bez napisu EMERALD?

Opublikowano

Jaka pełna dziur? Skryptów używałem długi czas i jakoś wszystko działało. Na tuorze mieliście słabą wersję tego ;)

To pewnie była stronka testowa a poźniej mieliście poprawione skrypty na dłuższą mete ??

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

To pewnie była stronka testowa a poźniej mieliście poprawione skrypty na dłuższą mete ??

Dobry Kongo oskryptował nam desnig za 100zł, nie zdążył dokończyć kilku rzeczy i stąd te zastrzeżenia.

@down

Zostawię tą informację dla siebie.

Opublikowano

Dobry Kongo oskryptował nam desnig za 100zł, nie zdążył dokończyć kilku rzeczy i stąd te zastrzeżenia.

Aha teraz już rozumie m;)

Nismo pracujesz nad jakiś projektem ?? <3

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

Aha teraz już rozumie m;)

Nismo pracujesz nad jakiś projektem ?? <3

Wystarczy spojrzeć w jego sygnaturę.

@Topic: Ładny wygląd strony ale osobiście wolałbym zmienić kolory aby strona była bardziej żywa.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

standardowe pierdolenie. Nie znam się, ale powiem że strona jest pełna dziur.

topić.

Mi się nie podoba kolorystyka lekko, ale z psd nie problem to zmienić ;)

....

Opublikowano

Ciekawe, ciekawe. Kurlz z tego co wiem Tazzerke przelał Ci bez problemu pieniążki za stronę, a więc nie wiem dlaczego oskarżasz go o to że jest oszustem?

Dodatkowo jeżeliby miał ochotę może bez zawahania złożyć wniosek na policję o popełnieniu przestępstwa ponieważ wraz z zakupem strony jest ona w posiadaniu właśnie Tazzerke.

Teraz takim małe sprostowanie, bo mam dość tego jak NISMO próbuje mi zepsuć reputację. Otóż jak drodzy gracze tego serwera wiedzą serwer miał być typu mix. Wyszło na to, że NISMO zrobił gorszy exp niż na PL'u :) Mianował się mieniem HA i robił z siebie nie wiadomo kogo, a tak naprawdę nie potrafił przez dwa miesiące dodać mobów na mapę i w ostateczności pokolorował w ,,Paincie" moby z av2.

Dodatkowo znając jego historię na tym forum wiecie wszyscy za co dostał bana i nie trzeba tego powtarzać. Nie mówiąc już o tym, że został wywalony z Tuora ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ciekawe, ciekawe. Kurlz z tego co wiem Tazzerke przelał Ci bez problemu pieniążki za stronę, a więc nie wiem dlaczego oskarżasz go o to że jest oszustem?

Bo może. Reszty nie dostał.

Dodatkowo jeżeliby miał ochotę może bez zawahania złożyć wniosek na policję o popełnieniu przestępstwa ponieważ wraz z zakupem strony jest ona w posiadaniu właśnie Tazzerke.

Sprzedał mu desing, ale prawa autorskie ma Kurlz

Teraz takim małe sprostowanie, bo mam dość tego jak NISMO próbuje mi zepsuć reputację.

Ja mówię tylko prawdę

Otóż jak drodzy gracze tego serwera wiedzą serwer miał być typu mix. Wyszło na to, że NISMO zrobił gorszy exp niż na PL'u :)

Sorry, chciałeś nabijać 250 w pół roku :O

Mianował się mieniem HA i robił z siebie nie wiadomo kogo, a tak naprawdę nie potrafił przez dwa miesiące dodać mobów na mapę i w ostateczności pokolorował w ,,Paincie" moby z av2.

No na pewno, po co dodawać 200MB plików, skoro można kilka wpisów? Głupiś jest naprawdę...

Dodatkowo znając jego historię na tym forum wiecie wszyscy za co dostał bana i nie trzeba tego powtarzać. Nie mówiąc już o tym, że został wywalony z Tuora ;)

Dostałem bana za rzekome multiacc które mija się z prawdą. Chcesz wiedzieć za co odszedłem z teamu tuora? Ano właśnie przez tą samą osobę, przez którą tuor upada - 360.

Więcej do powiedzenia nie mam, dalej próbuj robić z siebie pro elo elo webmastera i technika metin2.

Opublikowano

Teraz takim małe sprostowanie, bo mam dość tego jak NISMO próbuje mi zepsuć reputację. Otóż jak drodzy gracze tego serwera wiedzą serwer miał być typu mix. Wyszło na to, że NISMO zrobił gorszy exp niż na PL'u :) Mianował się mieniem HA i robił z siebie nie wiadomo kogo, a tak naprawdę nie potrafił przez dwa miesiące dodać mobów na mapę i w ostateczności pokolorował w ,,Paincie" moby z av2.

A wiesz o tym że mimo to że kupił, to i tak prawa autorskie należą do mnie? On ma tylko część tych praw...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...