Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wędki +9

Amid121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jak mamy wędke +9 to możemy loiwć tam jakies przedmioty czy cuś ,czy to mit i lowimy tylko ryby??;p

thccc.jpg
Opublikowano

Lolz.. Ludzie. Od +7 można łowić takie rzeczy jak bodzie czy pierścienie lucy. od +7 do +9 nie ma znaczącej zmiany.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Majac 50+lvl i wedke +7 niby mozna wylowic bodzie ale nikt tego nie udowodnil ;p Tak kiedys bylo pisane na wiki metin . Albo cos takiego

BUM

Opublikowano

Nie, to nie jest żaden mit. Jeżeli masz minimum 50 lvl i Wędkę +7 to możesz złowić Zwój Błogosławieństwa, jednak szansa jest naprawdę mała, prawie nikła. Gram od początku i w całej mojej karierze wyłowiłem może 10 bodzi.

Opublikowano

Ja również dawno temu słyszałem ,że na wędce +7 można wyłowić bodzia,jednak nie wiem czy to prawda bo max wędkę +6 miałem.

EDIT:UP nie widziałem twojego posta.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

mialem wentke +9 i zajebalem nia rybe

Nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać...

@Topic Jest to możliwe kiedyś złowiłem bodzia ale kiedy to było :rolleyes:

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tak, to prawda, jednakże szansa jest dosyć mała... Lepiej opłaca się otwierać szkaty wg mnie :) Miałem wędke +7 na postaci 63lv i złowiłem tylko 2 bodzie, jednak się da...

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

Co wy za głupoty gadacie, plotki jakieś. Od kiedy gram metka a już jest 3 lata ani razu o czymś takim nie słyszałem

Opublikowano

UP@ Haha xD w jakim ty świecie żyjesz xD

Tak to prawda, można łowić bodzie ale nie ma sensu, marny pomysł na zarabianie :>,

lepiej iść na metki i przy okazji ubijać mooby to dużo więcej bodzi wyleci -.-

aqu1.jpg
Opublikowano

UP no z tym to sie zgodzę bo powiedzmy sobie szczerze 3/4 osób które mają zamiar łowić to od razu przychodzi im na myśl FB a tak na metki lepiej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...