Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terade hack do metin 2 na privy cheat engine 6.2

Ćiter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam terade hack na privy (chodzi o priv pandora mt2) najlepiej + instrukcja i może byćtylko programik ale przyjme tez cheata odpananego przez cheat engine dajcie linki lub załączniki pozdzowienia Citer

Opublikowano

TradeHack był i jest ale nie udostępni Ci go nikt.

@down

Rozkazujesz mi? Zabawny jesteś. Z bajek wyrosłem kilka dobrych lat temu.

To teraz coś podobnego.

Wierzysz w Boga? Jeśli tak, to Ty właśnie wierzysz w bajki. Jeśli nie to ok, nic do Ciebie nie mam.

@Metin2Singapore

W dupie byłeś, gówno widziałeś - tyle Ci powiem. Tak, masz rację, na pewno wiesz więcej ale nie interesuje mnie czy wierzysz w to co napisałem w hobby czy nie. Napisałem tam swoje hobby, po co miałbym pisać tam hobby znajomego lub Taylor Swift? Bezsens. Lepiej wracaj na te swoje dzikie psy.

Opublikowano

Moim zdaniem ten cały "Trade hack" jest wymysłem internautów, A nawet jak jest coś takiego to z 5osob AKTUALNIE posiadają takie coś i nikt tego nie Udostępni. Sam prędzej byś coś wymyślił niż by ci ktoś zauploadował.

Z.B.U.K.U - Skreślony apostoł

Opublikowano

bosh,bosh,bosh,BOSHE ! nie ma czegoś takiego jak Trade Hack ponieważ żaden program by sie nie włamał do czyjegoś kompa i nie kliknął by AKCEPTUJ

ludzie rozumu troche.....

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

@Up

jest trade hack, był na metin2 pl okolo 2008-2009 po aktualizacji nie działał. nawet mam go dalej na laptopie kupiłem go za sms 6zł i działał teraz raczej nie :3

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Powalone na łeb dzieci chwalą się bajkami...

No to powiem tak... NIE ma i nie będzie tego typu hacka do metina!!! A jeżeli widzicie, że takie coś istnieje to jest tylko poje**** iluzja!

Oczywiście istnieje parę dziwnych hacków do metina, których nigdy nie miałem ale byłem świadkiem takich przypadków, pamiętam jeszcze nie całe dwa lata temu jednego kolesia, który miał hacka niczym one hit killera i nie wiem co jeszcze, wtedy miałem jeszcze bardzo słaby komputer i nie posiadałem programu do nagrywania ale nie będę tutaj zagłębiał tego tematu bo sam zaraz mogę wyjść na dziecko neo...

Tyle jest coodersów i tych innych a zanim temat zamkną to powstaną z dwie strony...

@ N0N4M3 - walony bezbożniku, gówno wiesz o hackingu i innych rzeczach

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

bosh,bosh,bosh,BOSHE ! nie ma czegoś takiego jak Trade Hack ponieważ żaden program by sie nie włamał do czyjegoś kompa i nie kliknął by AKCEPTUJ

ludzie rozumu troche.....

A dlaczego nie? Dobry programista zrobi wszystko, ale za usługi dobrego programisty się płaci. Koniec.

Kiedyś działał na Hamachi, miałem go, ale to było w 2008 roku, więc teraz napewno nie ma, a już tym bardziej nie zrobi sie go w CE, równie dobrze możesz próbować w paincie.

Opublikowano

trade hack jest i dziala ale tylko na servy hamahi ( przynajmniej takiego mialem ) :P

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

TRadehack działał na stare pliki(sf2006). Bodajże wykorzystywał on dziurę w gejmie czy coś takiego. Teraz tego nie ma.

Opublikowano

Potwierdzam. Trade Hack działał na starych plikach metina.

Filmik z TH możecie zobaczyć na oficjalnym kanale kamera.

GrottyCracker22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...