Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Launcher Minecraft by Seba65439

Seba65439

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja na MC 1.6:

bvt3.png

Narazie jest to pierwsza wersja i tylko uruchamia wgranego już minecrafta w folderze .minecraft/versions/1.6.2 resztę dodam jak będę miał czas

(w planach pobieranie MC, możliwość wybrania folderu instalacji MC, wybór wersji MC do uruchomienia i może coś jeszcze.)

Download:

Starsze wersje MC:

Pisałem ten launcher z myślą o uruchamianiu rożnych wersji minecrafta więc dodałem okienko z wyborem ścieżki do folderu .minecraft co jest udogodnieniem dla tych którzy grają np. na różnych wersjach, modach i testują snapshoty.

Ścieżki dostępu ustawiamy w pliku foldery.txt w ten sposób że jeżeli launcher mamy na pulpicie a folder .minecraft w folderze abc na pulpicie to wpisujemy abc

@up nowa wersja drobne poprawki.

Nowa wersja:

Starsza wersja:

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj skan, czas do 16.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

dzięki może się przyda :)

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

@up

VisualBasic

@top

Dodaj inne okienko, bo troszkę brzydkie. Jak ktoś pierwszy raz zobaczyłby taki program to by mógł powiedzieć 'Chujowe tło konsolki'.

ogl. fajny program, nie muszę zmieniać wersji ręcznie.

+

svh03y.jpg

Opublikowano

Przyda sie. Sproboj zrobic aby mozna bylo wybrac werjsie a ona sie automatycznie instaluje.

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

A mi nie działa ;c nwm czy coś robie źle czy to inny powód. Gdy naciskam START nic nie wyskakuje ani się nie włącza. We ścieżce wpisuje:

"C:\Users\yyy..Kompter\AppData\Roaming\.minecraft"

mam minecrafta non premium, prosze o pomoc.

Opublikowano

Ok, troche nad tym posiedziałem i już działa ;d Co robiłem źle ? Gdy miałem w folderze, o nazwie "minecraft" na pulpicie, umieszczone ".minecraft" i do ścieżki dostępu wpisywałem "minecraft" nic się nie działo. Należało podać bardziej szczegółową ścieżke, czyli: "C:\Users\yyy..Kompter\Desktop\minecraft"

Dzieki ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...