Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Web Storna kerania.pl

Ellien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też zakupiłem te pliki od tego typka , z początku niby wszystko spoko . A po tym jak dostał kase wysłał pliki to już nic 0 kontaktu . Mógłby ktoś naprawić te pliki albo nagrać tut jak zrobić tę stronę ?

Ps. nic nie zrozumiałem z posta autora :D

Opublikowano

naskocz milou. W przyszłości szanuj klienta to nie dostaniesz w dupę jak teraz. Tez mam ta stronkę jak i te całe "najlepsze na świecie sf z cmd" jeden syf...

Co do tematu LIKE!

Opublikowano

hmmm czy pozwolilem na udostepnianie mojej strony? NIE. wiec mozna usunac temat.

Jesteś jebany* ch*jem sprzedajesz strony , lunchery , pliki serwerowe piszesz z początku do ludzi , że na pomoc mogą zawsze liczyć a tu ch*j . Sam kupiłem pliki od Ciebie i strona nie działa mimo iż robię wszystko dobrze , dziś po południu udostępnie inne twoje pliki " lunchera" oraz pliki serwerowe gdzie 4 ch odpalaja się 30 s .

jakie hasło do strony ??do rozpakowania !!

mpcforum.pl

Opublikowano

Okej, zaraz udostępnię poprawione pliczki : ) jak udostępniamy to udostępniamy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Okej, zaraz udostępnię poprawione pliczki : ) jak udostępniamy to udostępniamy.

Pozdrawiam.

Ta i to niby osoba dorosła jak to się nazywał. Idz się dokształcać nieuku i nie płacz ludziom na gg ile to ty się musisz uczyć :]

Opublikowano

Działają działają. Ale to i tak bez rewelacji. Milou skąd ty wiesz co ja umiem a czego nie? Istnieje coś takiego jak cały test twojej pomocy technicznej cwaniaczku. Nic nie zrobiłeś i nie umiałeś poprawić.

Opublikowano

Odpisał ten co nie umie zrobić zwykłej konfiguracji. Robicie serwery a chuja umiecie.

Ku*wa ty jesteś popier*olony chyba każdy debil umie zrobić podstawową konfigurację wgrywałem już wiele stron na hosting tylko twoja nie działa . Cały czas jest napisane " Trwa Aktualizacja ... " I Ch*j na gg też nawet łaskawie nie możesz odpisać fraje*ze

Opublikowano

Pomoc w stronie a nie plikach. Jak ktos nie umie zrobic zwyklego polaczenia z baza i dodac wpisy do bazy to powodzenia.

skonczylem w tym temacie.

Dodam wszystko na mpc.

Pozdrawiam.

Spoko ; )))))

Opublikowano

Spoko , ale to i tak nie zmienia faktu iż leci negatyw na allegro + dodam SS gdzie sam napisałeś w tym temacie , że podasz zaraz prawidłowe pliki ...

Opublikowano

Wala mnie te pliki, czy one beda tu czy gdzie indziej.

Wali mnie negatyw wali mnie wszystko.

Robcie co chcecie; ))

Zrobie zaraz temat dodam wszystko i prosze.

Opublikowano

Podam Wam wszystko jak na tacy. Razem z Diffem na BS.

Temat można zamknąć bo zaraz zrobie nowy z wszystkim.

Opublikowano

POZWALAM NA UDOSTEPNIANIE PLIKOW GDZIE TYLKO CHCECIE!

NA SPRZEDAWANIE I CO TYLKO CHCECIE.

POZDRAWIAM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...