Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Trace życie przy logowaniu...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam serwer i jak się loguję na serwer po wpisaniu hasła,pojawia się czarny ekran. Widać życie,poziom głodu,itemy w tych slotach gdzie się je trzyma.Tracę życie aż do śmierci,potem respie się na spawnie bez lvl'a,itemów. Tak około 1/10 logowań to właśnie ten taki "czarny ekran",jak mi się pojawii znowu dam screen'a.Posiadam AuthMe,do rejestracji.

Help.

Opublikowano

Po prostu jak wylogowujesz się na jakieś powierzchni, a ktoś to np. potem zabuduje to jesteś "zamurowany" i ucieka Ci życie, albo chunk się nie załaduje i spadasz pod ziemie.

Opublikowano

Jak tracisz życie to wylogowuj się i wlogowuj do bólu albo spróbuj wpisać /spawn czy coś.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Nie da rady nic wpisać,bo przy logowaniu zablokowany czat,a poźniej przy utracie życia też to samo. Wie ktoś czego może być to wina? Miałem kiedyś serwer i nigdy tego nie miałem. -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...