Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ja sie nadaje na breakdance?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano! Bardzo lubie tanczyc, wiec myslalem aby zapisac sie na breakdance. Duzo osob tu tanczy, ma powyzej 18stki i chodzi na imprezy wiec chyba ktos mi powie czy warto sie pisac?

Ok, to moje "parametry"

-Lekka astma, ale taka leciutka tylko po mocnym zmeczeniu gardlo mnie lekko dusi, wziewki zalatwiaja sprawe

-Dobre wyczucie rytmu

-Mocne nogi ktore szybko sie mecza ale to kwestia kondycji

-Slabe rece, na 6 pompek i zero bicepsu..

-179 wzrostu

-57kg i figura patyczaka

-Okulary.. z nimi sie da czy musze sciagac? (wada -5)

Wiem, to jest takie zalosne ze wyglada na trolling. No, ale! Jest tu cos, co mnie skresla? Pls o odpowiedzi ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nadajesz się, ale te rączki, to sobie popraw, bo 6 pompek to bardzo miernie. Do takiego tańca siła rąk się jednak przydaje, nie sądzisz?

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

to ja przy sporej masie i przy wzroście 176 cm robie 15 pompek a nic nie ćwiczę mięśni to lool.. ty 6 pompek przy 57 kg? p.s masz za małą wagę co do wzrostu ;-) Poćwicz ręce, bo breakdance to mniej pracy nóg a więcej rąk, brzucha, klaty

Opublikowano

Tak bedzie to dla ciebie dobry taniec, w trakcie nauki tego tańca przybędzie ci coś masy mieśniowej :D

@Edit.

powrót mój na forum :*

Opublikowano

Myślę, że taniec jest dla każdego aczkolwiek trzeba ustalić pewne granice jeśli chodzi o breakdance. Musisz mieć sprawne ręce, pierwsze to jeździj na rowerze, zaczyna się ładna pogoda. Rób dziennie rano 10 pompek i wieczorem 10 pompek a z każdym dniem/tygodniem więcej.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

a jeśli chodzi o okulary to na czas tańca możesz założyć soczewki jednodniowe, bardzo tanie i wygodne, polecam

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Według mnie wszystko okej, ale te ręce. Popraw sobie i będzie okej.

Co do okularów - mój kolega tańczy wraz z okularami i mu to nie przeszkadza.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Myślę że masz szanse :D tak jak pisały up'y taniec jest dla każdego warto spróbować do do okularów możesz ściągnąć do tańca ci się nie przydadzą a wada nie jest straszna :D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Co do rąk to proboje od niedawna robic program 100 pompek, moim celem jednak nie jest 100 tylko jakies 30 no bo mam 14 lat :D

No i kocham rower, tak uwielbiam jezdzic ze po dostaniu jego jezdzilem codziennie i z pulchnego 11 latka stalem sie niemalze patykiem ;)

Dzieki za odpowiedzoi!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

-Slabe rece, na 6 pompek i zero bicepsu..

Jedz dużo mięsa i słodyczy, do tego rób pompki dziennie 6 po 3x seria.

Z dnia na dzień będziesz ich robił coraz więcej i więcej z upływem czasu zauważysz znaczne efekty.

Nic Cię tu nie skreśla ! Są ludzie, którzy nie mają rąk a tak kochają malować, że malują stopami !

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Ciekawe czy ktokolwiek tu tańczy/tańczył breaka, tak więc ja się wypowiem, bo tańczę od 5 lat.

Tak więc, każdy może spróbowac. Może jakis super pro elo, nie będziesz ale co tam.

Ja dopóki nie zacząłem tańczyc też nie robiłem pompek. Ale zawsze przed treningiem rozgrzewka. I teraz nie czuję zmęczenia itp. Z czasem, kiedy już się wkręcisz, zobaczysz czy ci się chcę wgl tańczyc.

A i jesli zamierzasz na to wyrywac tylko dupeczki, to proszę. Odpusc sobie. ;>

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Jedz dużo mięsa i słodyczy, do tego rób pompki dziennie 6 po 3x seria.

Z dnia na dzień będziesz ich robił coraz więcej i więcej z upływem czasu zauważysz znaczne efekty.

Nic Cię tu nie skreśla ! Są ludzie, którzy nie mają rąk a tak kochają malować, że malują stopami !

Największa pierdoła EVER!

Dieta, nie słodycze i samo mięso. Wszystko w umiarkowanym stopniu!

Opublikowano

jedni tancza z milosci i zamilowania dla tanca inni dla "zabicia czasu" jak bys naprawde chciał tanczyc nie pytał bys sie nas o zdanie tylko sam bys zadecydował sa chodsi i mniejsi a sobie radza |:D

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

o kurwa ja waże 55 przy 162 .

@top . Czemu nie? Nie pytaj sie nas tylko idz zapierdalaj spróbować :) Przecież nic Cię to nie kosztuje a możliwe że polubisz to robić i zostaniesz kimś więcej niż amatorem ,

Opublikowano

Chłopie podbij wagę (zdrowo) do 65kg. 6 pompek to malutko. Pochodź na siłownie jak możesz.

Co do tańca to możesz tańczyć wszystko, ale siłę w rękach musisz mieć też niezłą.

skpUo.png

Opublikowano

Chłopie podbij wagę (zdrowo) do 65kg. 6 pompek to malutko. Pochodź na siłownie jak możesz.

Co do tańca to możesz tańczyć wszystko, ale siłę w rękach musisz mieć też niezłą.

Z czasem jak bedzie cwiczył, to mięsnie same mu zaczną rosnąc.. O ile systematycznie i powoli będzie się uczył.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Zwiększ troszkę masę i przypakuj lekutko, byś mógł te pompki robić bo breakdance to wymagający taniec.

Opublikowano

Serio, robić 6 pompek w wieku 14 lat to zniszczone życie nawet będąc ultra nerdem. Ćwicz codziennie pompki tak abyś mógł min. 30 zrobić. Jak masz zamiar robić to w okularach to lepiej sobie je przyczep bo jak zaczniesz tańczyć to okulary znajdą się na 2 końcu sali połamane, możesz też używać soczewek. Taniec jest dla każdego więc możesz też po prostu próbować aż do skutku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...