Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na metin2.ph

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustaw w kliencie Metin2.sg czy Metin2.ph dokładnie ten sam config, którego używasz na PL'u. Odpalaj klienta przez GameBoostera na pełnym ekranie oraz podaj parametry komputera.

w cmd sprawdź
ping metin2.ph

i podaj wyniki ;d

Odwoła Cię to do pingu, który nawet nie ma nic wspólnego z Metinem. Dodatkowo nie będzie to opóźnienie serwera czy klienta, a strony WWW, więc pomysłowe, pomysłowe...

Opublikowano

Ustaw w kliencie Metin2.sg czy Metin2.ph dokładnie ten sam config, którego używasz na PL'u. Odpalaj klienta przez GameBoostera na pełnym ekranie oraz podaj parametry komputera.

Odwoła Cię to do pingu, który nawet nie ma nic wspólnego z Metinem. Dodatkowo nie będzie to opóźnienie serwera czy klienta, a strony WWW, więc pomysłowe, pomysłowe...

Ani konfiguracja gry ani GameBooster, nie mają wpływu na szybkość łącza.

Lag nie dotyczy 'klatkowania' gry, a niskiej wydajności łącza. Mylisz pojęcia 'kolego'.

*A może TEC Interactive hostuje grę i witrynę sieciową, na jednej maszynie? W dodatku.. jakie znów opóźnienia klienta gry? He...

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

w cmd sprawdź

ping metin2.ph

i podaj wyniki ;d

Wyslane 4 Odebrane 4 Utracone 0 :

odpowiedz z 173.192.58.66: bajtow 32 czas = 287ms

odpowiedz z 173.192.58.66: bajtow 32 czas = 285ms

odpowiedz z 173.192.58.66: bajtow 32 czas = 303ms

odpowiedz z 173.192.58.66: bajtow 32 czas = 214 ms

Minimum 214ms

Maksimum 303ms

Czas Sredni = 264

Na Metin2PL 0 lagow.

Tak samo jest na metin2SG jak i metin2ph

Grajac wszystkie programy mam wylaczone typu skype gg nic nie pobieram z nikim nie gadam nie slucham muzyki

Ping wacha mi sie(sprawdzone na internet test) miedzy 40 a 80 zalezy od godziny.

Uzywalem GameBoostera w grze batlefield 2 tez gralem przez internet i nieodczuwalem roznicy,lecz sprawdze pozniej.

Parametry kompa :

System Vista SP 1 64bit [niezainstaluje SP2 gdyz wtedy strasznie muli mi sie komp niewiem dlaczego]

4GB ramu

Procek : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60GHz

Karta Graficzna[troche stara(z 5lat) i zryta,lecz na plu normalnie mam i w grach typu cs bf2 heroes3,4 itd dziala;P,dobrze sie sprawuje] : ATI RADEON HD 2400

CALKOWITA PAMIEC GRAFICZNA 2047 MB

DEDYKOWANA PAMIEC WIDEO 256 MB

Zasilacz niewiem nie sprawdzalem xD

Plyta glowna cacy bo kupywalem z rok temu : NVIDIA GeForce 7025 / nForce 630a Chipset

Net 6mb z multimedia [ na noce zwiekszaja do 20] lecz w nocy takie same lagi na mt2.sg i mt2.ph

lagi sa jakies duze? Czy to sa male opoznienia? Jak male to normalne :-)

Lagi wynoszą od 1sekundy do 3 sekund.Sa bardzo odczuwalne serio;p Na poczatku 1grupka pieskow zdolala mnie zabic chociaz bilem je i uzywalem potow

ie068n.jpg
Opublikowano

Nie widzę, że rozwiązane więc napiszę.

Masz baardzo duży ping..

wpisz w cmd ping www.onet.pl

a zaraz potem ping metin2.ph

Jeśli w obu będzie podobny ping to albo masz bardzo zlagowanego kompa, albo słabiutki net. Dla porównania ja mam ping ~20ms

Opublikowano

Na pewno nie będzie to spowodowane złym serwerem ze strony metina2.ph gdyż mają profesjonalne serwery, a z tego co się orientuję nie wielka ilość osób na niego wchodzi.

Powiedz nam jaką szybkość łącza posiadasz?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Może tkwić problem w logach. Uzyj Ccleanera . Albo usuń cookies z przeglądarki. Możesz też, sprawdzić czy antywirus Ci nie blokuje łącza.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...