Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KamerMod na laptopie

alojzy0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo. Skopiowałem KM z komputera stacjonarego na laptopa. Na lapku wgrałem mic v 2008, 2010 oraz net framewrok 4.0. KM odpala się normlanie ale kiedy wchodzą pod f5 wyskakuje komunikat:

failed to load kamer Module. some functions are now disabled.

o co w tym chodzi. + za każdą pomoc

Opublikowano

Pobierz na nowo najnowszego KamerModa ze strony głównej (nie kopiuj z żadnej płytki, pendrive, itp) i wgraj go do spatchowanego klienta Metin2.pl po czym uruchom moda jako administrator.

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu "ccleanerem"(program, byc moze znasz, jesli nie to poczytaj" poczyscil rejestry odisntalowal metka wywalil kamera i zainstalowal clienta odpalil go zaktualizowal odpalil jeden raz, wyszedl i wgral moda.

Opublikowano

Jest to Windows 7 home premium 64bity. Zanim zainstalowałem metka był nieaktualny Eset Nod32 Antywirus. Usunąłem go wyczyściłem rejestr ccleanerem a nastpenie wgrałem aktualną wersję Noda. Dopiero wtedy zainstalowałem i zaaktualizowałem metina i wgrałem moda.

edit.

Myślę że nie napisałem dość ważnej kwesti. Wyskakuje mi ten komunikat po wciśnięciu f5 jednak ostatecznie otwarza się okno z przyciskami do wh/spped attack itp. tylko że nie działają. Więc moze to być wina net fremework lub microsoft visual? Net ftawmeork mam w ersji 4.0 a Microsoft Visual c++ 2005,2008,2010 są zainstalowane

Opublikowano

Jest to Windows 7 home premium 64bity. Zanim zainstalowałem metka był nieaktualny Eset Nod32 Antywirus. Usunąłem go wyczyściłem rejestr ccleanerem a nastpenie wgrałem aktualną wersję Noda. Dopiero wtedy zainstalowałem i zaaktualizowałem metina i wgrałem moda.

edit.

Myślę że nie napisałem dość ważnej kwesti. Wyskakuje mi ten komunikat po wciśnięciu f5 jednak ostatecznie otwarza się okno z przyciskami do wh/spped attack itp. tylko że nie działają. Więc moze to być wina net fremework lub microsoft visual? Net ftawmeork mam w ersji 4.0 a Microsoft Visual c++ 2005,2008,2010 są zainstalowane

Pobrałeś tylko część potrzebnych plików, dlatego teraz ściągnij Redistributable Package co do Microsoft Visual C++:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555

Oraz .NET Framework 4.5:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30653
Opublikowano

Twa wiedza jest na prawdę przydatna :D Po zainstalowaniu programów z twoich linków zadziałało:D

dzieki za pomoc pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...